Фарширований перець

Що можна приготувати з фаршу?

Найперші й найпростіші страви, що можна приготувати з фаршу – це вареники або млинчики з начинкою з відварного м’яса, суп з фрикадельками й тюфтельки у томатному соусі. Звичайно, знадобиться час і певні навички, щоб приготувати чебуреки та фаршировані помідори, неперевершену домашню лазанью або ароматні купати зі свининою. Але ж який апетитний вигляд мають ці страви, а смакують ще краще!

Традиційні страви з фаршу

Традиційні українські голубці можна приготувати різними способами. Дієтичні й вегетаріанські, з овочами та перловою крупою, ліниві голубці. Можна загорнути начинку у капустяне або виноградне листя. Але найкращі голубці – класичні, з рисом та м’ясним фаршем, тушковані у сметанно-томатному соусі. Звичайно, для приготування знадобиться трохи часу, але велика каструля голубців – це справжня знахідка для хазяйки на кілька днів.

blank

М’ясний пиріг з фаршем

Якщо захотілося чогось незвичного, спробуйте приготувати м’ясний пиріг – досить простий у приготуванні й чудовий на смак. Начинка з м’ясного фаршу виходить соковитою та ароматною, а зверху пиріг красивий і золотистий! Листкове тісто зараз доступне й дріжджове, також і бездріжджове, так що для випічки можна використовувати будь-яке. Для приготування начинки обов’язково додаємо у фарш сире яйце й підсмажену цибульку.

фарш

Як приготувати м’ясні котлети?

У кожної господині є власні секрети, як приготувати котлети. Це й соковиті котлети з капустою й відвареною картоплею, засмажені гречаники з фаршем, котлети з курятини або індички, з яловичого та свинячого фаршу. Спробувавши справжню котлету по-київськи, вже ніколи не забудете її хрустку скоринку й ароматне вершкове масло, яке обов’язково має витікати при розрізі котлети. Це не повсякденна страва, скоріше вишукане частування.

Гречаники

А, можливо, котлети зі звичайним гарніром стали нецікаві вашим домашнім? Спробуйте приготувати особливий домашній бургер. Це чудова закуска на сімейну вечерю або пікнік з друзями на свіжому повітрі.   

бургер

Як приготувати рулет з фаршу?

М’ясний рулет підійде до будь-якого столу й свята. Завжди виглядатиме апетитно! Начинка дуже смачна – з оливок, підсмажених грибів і відвареного яйця. У фарш додаємо яйце, натерту цибулину, трохи солі, перцю й паприки.  

Фарш розподіляємо на фользі тонким шаром. Зверху фаршу розподіляємо начинку й шматочки твердого сиру. Загортаємо фарш рулетом та упаковуємо його у 2 шари фольги. Випікаємо та смакуємо.

[cooked-recipe-list show=”10″ width=”600px” style=”modern” hide_author=”true”]

Прокрутка до верху