Другі страви

Лагман з яловичини

Лагман з яловичини

Це надзвичайно апетитна страва, яка доповнить як святковий, так і буденний стіл. Соковитість, насиченість та яскраво виражений смак просто збивають з ніг та змушують насолодитися кожним шматочком страви. Ваші рідні точно оцінять лагман.

Лагман з яловичини Читати далі »

Голубці з картоплі

Голубці з картоплі

Дуже давня страва, до сьогодні популярна на кухнях багатьох господинь. В деяких регіонах України голубці з картоплею входять до дванадцяти різдвяних страв. Ідеально пасують до посту, а якщо ви хочете зробити смак страви делікатнішим – додайте у начинку попередньо відварені та підсмажені білі гриби або подавайте голубці з картоплею политими грибним соусом.

Голубці з картоплі Читати далі »

Смажені тілапія

Смажена риба тілапія

У деяких ресторанах на узбережжі Галілейського моря подають страву «риба Св. Петра», хоча достеменно невідомо, чи саме рибу тілапію ловив апостол. Тілапія – дуже смачна риба, майже без кісток, з великим вмістом білку. Існує понад 100 її різновидів. Смакує вона у будь-якому вигляді – смажена й запечена, з овочами або у клярі.

Смажена риба тілапія Читати далі »

Вареники з капустою

Вареники з капустою

Домашні вареники – це дуже проста, але смачна й ситна їжа. Начинку можна підбирати на свій смак, в результаті отримуючи другу страву або десерт. Сьогодні у нас в смачних рецептах пісних страв перший варіант – спробуємо приготувати ароматні й ніжні вареники з квашеною капустою. Гарантовано смачні!

Вареники з капустою Читати далі »

Голубці

Голубці

Класика української кухні, всім нам добре знайома з раннього дитинства. Не скажемо, що це найшвидша у приготуванні страва, але при певному досвіді та навиках, приготування голубців не видається складним. Потрібно правильно вибрати капусту, вона не повинна мати надто грубих листів. Найкраще підійде сорт капусти з білими пласкуватими головками.

Голубці Читати далі »

blank

Котлети у духовці

Дізнайтеся про переваги запікання котлет у духовці і про те, як зробити їх дуже соковитими та неймовірно смачними. Сподіваємося, що вам стане у пригоді наш простий рецепт котлет у духовці, приготування яких забере у вас небагато часу та сил.

Котлети у духовці Читати далі »

Каша кус-кус

Кус-кус з овочами: рецепт на час посту

Кускус є однією з нових круп разом з булгуром, чечевицею, нутом, що з’явилися у нашій кухні зовсім нещодавно, хоча в кухнях інших країн рецепти з кус-кусом відомі дуже давно. Це чудова пісна страва, дуже поживна й смачна. Сьогодні готуємо кус-кус з овочами, а після посту спробуйте приготувати кус-кус з куркою – смачнооо!

Кус-кус з овочами: рецепт на час посту Читати далі »

вареники з вишні

Вареники з вишнями

Важко уявити собі сезон вишень без вареників з вишнями. Як і важко знайти людину, що з дитинства не ласувала б варенками з вишнями на бабусиній чи маминій кухні. У вигляді основної страви чи десерту – вареники з вийшяни не залишать байдужими нікого.

Вареники з вишнями Читати далі »

blank

Рибні котлети

Рибні котлети – це ароматна, неймовірно смачна та дієтична страва. Вони на тривалий час насичують організм, ідеально поєднується з різноманітними гарнірами та соусами. Ніжні рибні котлети стануть чудовою альтернативою звичайній смаженій рибі.

Рибні котлети Читати далі »

Прокрутка до верху