Другі страви

чебуреки

Чебуреки з м’ясом

Чебуреки – це смачні великі смажені пиріжки з бездріжджового тіста. Чебуреки можуть бути з різними начинками, але рецепт чебуреків з м’ясом – це класичний варіант. Загалом, рецепт чебурека має азійське походження. Рецепт тіста на чебуреки дуже простий і зручний, з доступних інгредієнтів. Тісто, приготоване за моїм рецептом, виходить доволі тонким і добре утримує соковиту начинку, а при обсмажуванні отримує апетитні бульбашки. Чому раджу чебуреки на обід на вихідних? По-перше, це дуже смачно, по-друге, приготувати чебуреки можна швидко і просто. Отже, дивимося як приготувати чебуреки з м’ясом і йдемо на кухню їх готувати.

Чебуреки з м’ясом Читати далі »

Гречаники

Рецепт гречаників з фаршем

Гречаники – це давня українська страва. Готують гречаники зі свининою, курятиною, телятиною, печінкою. Пісні гречаники без м’яса – чудова поживна страва у піст. Гречані котлети можна посмажити або потушкувати, наприклад у томатному соусі. Як приготувати гречаники з фаршем з м’яса індички ми зараз вам розкажемо. Страва матиме приємний та відмінний смак.

Рецепт гречаників з фаршем Читати далі »

Капустяний пиріг

Капустяний пиріг

Дуже смачний капустяний пиріг. Пропоную приготувати поживну страву, яка не залишить байдужими ваших гостей. Для рецепту капустяного пирога потрібно зовсім небагато: молоду білокачанну капусту, фарш, овочі, рис, яйця. Цю страву ще називають лінивий голубець.

Капустяний пиріг Читати далі »

ліниви вареники

Ліниві вареники

Рецепт лінивих вареників виручить, коли потрібно нашвидкуруч приготувати поживний сніданок або другу страву на обід. Дивимось, як приготувати дуже смачні ліниві вареники з картоплею.

Ліниві вареники Читати далі »

Мясні котлети

М’ясні котлети

У кожному рецепті будь-яких страв знайдеться щонайменше один секрет. А у рецептах котлет таких секретів багато. Найголовніше – котлети мають бути соковитими й ніжними. Дехто для м’якості додає до м’ясних котлет картоплю сиру або варену, багато цибулі – сирої або підсмаженої чи відварену моркву.

М’ясні котлети Читати далі »

Рататуй

Рататуй

За цим рецептом рататуй можна приготувати просто й швидко, адже
запікається страва у духовці, а підготовча робота займає не дуже багато часу.
Рататуй схожий на звичайне овочеве рагу, грузинське соте або болгарське
лечо. Схожі страви є також в інших кухнях: в Італії – капоната, в Іспанії – пісто. Відрізняються лише способом нарізання овочів і приготування. Рататуй – смачна пісна страва, що чудово пасує для вегетаріанського столу і просто так.

Рататуй Читати далі »

Прокрутка до верху