Салат з буряка – красивий та корисний
Салат з буряка – закуска найшвидша в приготуванні, до того ж корисна та малокалорійна. Але простота готування салату з буряка не означає банальність смаку. Неодмінно переконайтеся самі!
Салат з буряка – закуска найшвидша в приготуванні, до того ж корисна та малокалорійна. Але простота готування салату з буряка не означає банальність смаку. Неодмінно переконайтеся самі!
Пропонуємо рецепт неймовірно смачного салату з шампіньйонами та овочами. Жодну страву неможливо зіпсувати печерицями. Але, якщо сьогодні у вас немає настрою експериментувати, радимо приготувати яскравий салат з шампіньйонів – дуже апетитну закуску. Часу потрібно обмаль.
Фо бо – класичний в’єтнамський суп. Складається з наваристого бульйону з яловичини або риби, рисової локшини та м’яса. Неповторного аромату супу фо бо надають різноманітні пряні спеції у великій кількості.
Просто макарони з овочами або зі смаженими грибами – одноманітно та не дуже цікаво. Приготуємо смачну запіканку з макаронів з сиром, куркою, грибами та овочами – чудовий обід або вечеря.
Рис – один із найпопулярніших гарнірів, але домогтися його оптимальної консистенції під час варіння буває непросто. Перша
Цей рецепт вареників з маком походить певно з Туреччини – там здавна традиційно готували дюш-вар на кислому молоці. Білесенькі й товстенькі, м’які й досить величенькі – так виглядають вареники з маком на кислому молоці й соді.
Вареники з маком і медом: магічний рецепт з давнини Читати далі »
Паелья з морепродуктами та рисом вирізняється яскравим смаком і неймовірними поживними властивостями. Найчастіше готують паелью з великою різноманітністю морепродуктів та гострими приправами.
Паелья з морепродуктами – національна іспанська страва Читати далі »
Кускус є однією з нових круп разом з булгуром, чечевицею, нутом, що з’явилися у нашій кухні зовсім нещодавно, хоча в кухнях інших країн рецепти з кус-кусом відомі дуже давно. Це чудова пісна страва, дуже поживна й смачна. Сьогодні готуємо кус-кус з овочами, а після посту спробуйте приготувати кус-кус з куркою – смачнооо!
Для приготування рублених курячих котлет філе нарізають шматочками, а не подрібнюють на фарш. Але при цьому рублені курячі котлети добре тримають форму завдяки борошну та печерицям.
Домашні вареники – це дуже проста, але смачна й ситна їжа. Начинку можна підбирати на свій смак, в результаті отримуючи другу страву або десерт. Сьогодні у нас в смачних рецептах пісних страв перший варіант – спробуємо приготувати ароматні й ніжні вареники з квашеною капустою. Гарантовано смачні!
Мабуть, не знайдеться нікого, кому б не подобалася гречана каша або гречаний суп. А які смачні виходять гречаники без м’яса! Рецептів дуже багато, є зовсім прості – гречка та й гречка, а є такі собі імпозантні – гречаники з яйцем та зеленню, з сиром і навіть зі смородиною. А Файні рецепти пропонують приготувати сьогодні не тільки прості котлети з гречки, а й оригінальні пісні гречані котлети з грибів. Вони матимуть відмінний та водночас приємний смак. Сподіваємося, вам сподобається!
Польські вареники роблять із найрізноманітнішими начинками: з м’ясом, із картоплею та сиром, з ягодами, з крупами або
Лахмаджун – дуже смачна східна страва. Лахмаджун називають арабською, турецькою або вірменською піцою. В основі – дріжджове тісто з м’ясним фаршем з овочами та спеціями. Випікається за 15 хвилин. Спробуйте – дуже смачно!
Рецепт приготування котлет з капусти зовсім не дорогий. У цій страві використовується не дуже багато інгредієнтів, водночас капустяні котлети з манкою виходять апетитними на вигляд, а за смаком нагадують пиріжки з капустою. Якщо бажаєте приготувати під час посту щось смачне, котлети капустяні чудово урізноманітнять ваше меню.
У кукурудзяній крупі дуже багато корисних речовин – бета-каротину, рослинного білка, вітамінів А, Е, В, мікроелементів – калію, кальцію, міді, заліза, нікелю, кремнію, фосфору. Кукурудзяна каша є гіпоалергенним продуктом, вона корисна дітям і дорослим.
Про старовинний рецепт, як готувати шпундру – свинину з буряком, згадував ще Іван Котляревський у своїй славнозвісній Енеїді. Така духмяна м’ясна страва української кухні чудово підійде для ситної вечері – обов’язково варто спробувати!