Обід

Смажені тілапія

Смажена риба тілапія

У деяких ресторанах на узбережжі Галілейського моря подають страву «риба Св. Петра», хоча достеменно невідомо, чи саме рибу тілапію ловив апостол. Тілапія – дуже смачна риба, майже без кісток, з великим вмістом білку. Існує понад 100 її різновидів. Смакує вона у будь-якому вигляді – смажена й запечена, з овочами або у клярі.

Смажена риба тілапія Читати далі »

Вареники з капустою

Вареники з капустою

Домашні вареники – це дуже проста, але смачна й ситна їжа. Начинку можна підбирати на свій смак, в результаті отримуючи другу страву або десерт. Сьогодні у нас в смачних рецептах пісних страв перший варіант – спробуємо приготувати ароматні й ніжні вареники з квашеною капустою. Гарантовано смачні!

Вареники з капустою Читати далі »

blank

Салат з креветками

Апетитний салат з креветками – це смачне поєднання креветок з фруктами, овочами та зеленню. Простий та поживний салат з креветками, яблуками та виноградом – чудовий сніданок та красива страва на святковий стіл.

Салат з креветками Читати далі »

blank

Котлети у духовці

Дізнайтеся про переваги запікання котлет у духовці і про те, як зробити їх дуже соковитими та неймовірно смачними. Сподіваємося, що вам стане у пригоді наш простий рецепт котлет у духовці, приготування яких забере у вас небагато часу та сил.

Котлети у духовці Читати далі »

Каша кус-кус

Кус-кус з овочами: рецепт на час посту

Кускус є однією з нових круп разом з булгуром, чечевицею, нутом, що з’явилися у нашій кухні зовсім нещодавно, хоча в кухнях інших країн рецепти з кус-кусом відомі дуже давно. Це чудова пісна страва, дуже поживна й смачна. Сьогодні готуємо кус-кус з овочами, а після посту спробуйте приготувати кус-кус з куркою – смачнооо!

Кус-кус з овочами: рецепт на час посту Читати далі »

blank

Рибні котлети

Рибні котлети – це ароматна, неймовірно смачна та дієтична страва. Вони на тривалий час насичують організм, ідеально поєднується з різноманітними гарнірами та соусами. Ніжні рибні котлети стануть чудовою альтернативою звичайній смаженій рибі.

Рибні котлети Читати далі »

blank

Суп журек – класичний польський суп

Журек – традиційний польський суп. Насичений та ароматний суп журек готують у кожному регіоні. Суп журек може бути скромним – пісний варіант з грибами. Або ж поєднувати в собі безліч смаків копчення, хліба, лісових грибів.

Суп журек – класичний польський суп Читати далі »

blank

Лахмаджун

Лахмаджун – дуже смачна східна страва. Лахмаджун називають арабською, турецькою або вірменською піцою. В основі – дріжджове тісто з м’ясним фаршем з овочами та спеціями. Випікається за 15 хвилин. Спробуйте – дуже смачно!

Лахмаджун Читати далі »

Запіканка картопляна

Картопляно-гречаний пиріг

Якщо ви бажаєте мати під рукою швидкий і простий рецепт пісної страви на кожен день – спробуйте наш картопляно-гречаний пиріг. Цей рецепт характерний для західних регіонів України і, хоча, його приготування може дещо відрізнятись, два основні інгредієнти злишаються незмінними.

Картопляно-гречаний пиріг Читати далі »

blank

Рецепт лаваша

Ароматний лаваш став основою окремого напряму в кулінарії з приготування чудових і дуже різноманітних закусок. Існує велика кількість рецептів приготування лаваша. Ми ж пропонуємо дуже смачний пухкий лаваш на дріжджах!

Рецепт лаваша Читати далі »

Прокрутка до верху