Котлети по-київськи
Котлети по-київськи – ситні, бюджетні та дуже смачні! Філе відбиваємо і в нього загортаємо шматочок вершкового масла. При запіканні куряче м’ясо стає соковитим і ароматним.
Котлети по-київськи – ситні, бюджетні та дуже смачні! Філе відбиваємо і в нього загортаємо шматочок вершкового масла. При запіканні куряче м’ясо стає соковитим і ароматним.
В основі салату з куркою та ананасами завжди присутнє ніжне біле куряче м’ясо та соковитий ананас. А додаткові інгредієнти, які можна додати за власним смаком, надають салату з ананасом і куркою пікантного смаку!
Дуже смачний, ніжний та корисний паштет з печінки. Класична страва для будь-якого випадку. Приготуємо поживний паштет із курячої печінки з морквою та цибулею – апетитну та ефектну закуску.
Картопляна запіканка – це трохи вчорашнього картопляного пюре, яйце, шматочок вершкового масла та сиру. Решта – це ваш смак і наші підказки. Ця страва дуже зручна, вона не вимагає набору рідкісних продуктів, а готується дуже швидко.
Дуже простий, швидкий і смачний салат з гарбуза з буряком. Він має чудовий вигляд на святковому столі. Яскравий салат з гарбуза та буряка приємно прикрасить і звичайний обід або вечерю.
Хачапурі по-аджарськи – один із найпопулярніших і найвідоміших рецептів. Хачапурі по-аджарськи являє собою відкритий пиріжок у вигляді човника з начинкою, що складається з великої кількості розплавленого сиру та жовтка.
Салат з буряка – закуска найшвидша в приготуванні, до того ж корисна та малокалорійна. Але простота готування салату з буряка не означає банальність смаку. Неодмінно переконайтеся самі!
Пропонуємо рецепт неймовірно смачного салату з шампіньйонами та овочами. Жодну страву неможливо зіпсувати печерицями. Але, якщо сьогодні у вас немає настрою експериментувати, радимо приготувати яскравий салат з шампіньйонів – дуже апетитну закуску. Часу потрібно обмаль.
Фо бо – класичний в’єтнамський суп. Складається з наваристого бульйону з яловичини або риби, рисової локшини та м’яса. Неповторного аромату супу фо бо надають різноманітні пряні спеції у великій кількості.
Просто макарони з овочами або зі смаженими грибами – одноманітно та не дуже цікаво. Приготуємо смачну запіканку з макаронів з сиром, куркою, грибами та овочами – чудовий обід або вечеря.
Рис – один із найпопулярніших гарнірів, але домогтися його оптимальної консистенції під час варіння буває непросто. Перша
Цей рецепт вареників з маком походить певно з Туреччини – там здавна традиційно готували дюш-вар на кислому молоці. Білесенькі й товстенькі, м’які й досить величенькі – так виглядають вареники з маком на кислому молоці й соді.
Вареники з маком і медом: магічний рецепт з давнини Читати далі »
Паелья з морепродуктами та рисом вирізняється яскравим смаком і неймовірними поживними властивостями. Найчастіше готують паелью з великою різноманітністю морепродуктів та гострими приправами.
Паелья з морепродуктами – національна іспанська страва Читати далі »
Камбалу готують на парі та в мультиварці, підсмажують на сковорідці та запікають у духовці різноманітними способами. Для
Для приготування рублених курячих котлет філе нарізають шматочками, а не подрібнюють на фарш. Але при цьому рублені курячі котлети добре тримають форму завдяки борошну та печерицям.
Мабуть, не знайдеться нікого, кому б не подобалася гречана каша або гречаний суп. А які смачні виходять гречаники без м’яса! Рецептів дуже багато, є зовсім прості – гречка та й гречка, а є такі собі імпозантні – гречаники з яйцем та зеленню, з сиром і навіть зі смородиною. А Файні рецепти пропонують приготувати сьогодні не тільки прості котлети з гречки, а й оригінальні пісні гречані котлети з грибів. Вони матимуть відмінний та водночас приємний смак. Сподіваємося, вам сподобається!