Хрусткий салат айсберг
Батьківщиною салату айсберг є Америка. Смак айсберга нагадує листя звичайного салату, але тільки більш хрусткий.
Листя салату айсберг містять багато калію, кальцію, фосфору, натрію, магнію, міді. Із вітамінів – А, С, В, К.
Краще вживати в їжу свіже листя салату айсберг, оскільки під час термообробки втрачаються майже всі корисні властивості.
Салат айсберг – нові рецепти на кожен день
Експериментуйте з інгредієнтами – додавайте до салату айсберг солодкий перець, редиску, зелень, кукурудзу або горошок.
Набридлі бутерброди зможуть прикрасити та надати їм родзинку корисні хрусткі листочки салату айсберг.
Салат айсберг
Дієтичний салат айсберг швидко заповнить дефіцит вітамінів, підніме настрій і принесе задоволення пікантним смаком. Приготуйте дуже смачний, салат Айсберг – легкий, низькокалорійний, зовсім простий рецепт із куркою, огірком і помідорами.
Друкувати
Pin
Оцінити
Інгредієнти для рецепту
- 1 кочан айсберга
- 200 g курячого філе
- 6 яєць
- 1 огірок
- 3 помідори
- 100 g твердого сиру
- 50 g олії
- Чорний перець
- Сіль
Кроки приготування
- Відварюємо куряче м'ясо, охолоджуємо та нарізаємо кубиками.
- Відварюємо яйця, охолоджуємо та нарізаємо кубиками.
- Шаткуємо качан капусти.
- Огірки та помідори нарізаємо кубиками.
- Натираємо сир великою стружкою.
- З’єднуємо всі підготовлені інгредієнти, заправляємо олією, сіллю з перцем. Розмішаємо салат айсберг та даємо постояти 10 хвилин.