Пісний салат з грибами, картоплею й капустою
Звичайно, можна просто зварити картоплю, підсмажити гриби й подати таку пісну страву з квашеною капустою. Але, якщо компоненти для салату з картоплею, грибами й капустою об’єднаємо в єдине ціле, отримаємо надзвичайно гармонійну страву. І вам не доведеться вигадувати щоразу, що приготувати під час посту. Це такий же простий пісний салат зі звичних продуктів, як вінегрет. Але саме ця простота і є смачною та поживною.
Друкувати
Pin
Оцінити
Порції: 5 осіб
Інгредієнти для рецепту
- 5 картоплин
- 200 g печериць
- 1 цибулина
- 200 g квашеної капусти
- 2 tbsp олії
- цукор, сіль, зелень – за смаком
Кроки приготування
- Крок 1 Картоплю відварюємо до готовності.
- Крок 2 Печериці ретельно промиваємо, очищаємо від шкірки. Заливаємо гарячою водою, трохи солимо й варимо 10-15 хвилин. Відкидаємо на друшляк, даємо охолонути.
- Крок 3 Цибулю очищаємо, нарізаємо тонкими півкільцями.
- Крок 4 Гриби для салату з картоплею і квашеною капустою нарізаємо уздовж, тонкими скибочками.
- Крок 5 Картоплю очищаємо, нарізаємо кубиками.
- Крок 6 У миску кладемо підготовлені інгредієнти салату з картоплею, грибами й капустою.
- Крок 7 Додаємо цукор і солимо за смаком.
- Крок 8 Заправляємо олією, прикрашаємо зеленню й подаємо просту й смачну пісну страву.