Картопля з грибами

Пісний салат з грибами, картоплею й капустою

Картопля з грибами

Пісний салат з грибами, картоплею й капустою

Звичайно, можна просто зварити картоплю, підсмажити гриби й подати таку пісну страву з квашеною капустою. Але, якщо компоненти для салату з картоплею, грибами й капустою об’єднаємо в єдине ціле, отримаємо надзвичайно гармонійну страву. І вам не доведеться вигадувати щоразу, що приготувати під час посту. Це такий же простий пісний салат зі звичних продуктів, як вінегрет. Але саме ця простота і є смачною та поживною.
5 з 1 оцінки
Друкувати Pin Оцінити
Кухня: Українська
Ключове слово: гриби, капуста, картопля, пісний салат, салат
Підготовка: 20 хвилин
Загальний час: 20 хвилин
Порції: 5 осіб

Інгредієнти для рецепту

  • 5 картоплин
  • 200 g печериць
  • 1 цибулина
  • 200 g квашеної капусти
  • 2 tbsp олії
  • цукор, сіль, зелень – за смаком

Кроки приготування

  • Крок 1 Картоплю відварюємо до готовності.
  • Крок 2 Печериці ретельно промиваємо, очищаємо від шкірки. Заливаємо гарячою водою, трохи солимо й варимо 10-15 хвилин. Відкидаємо на друшляк, даємо охолонути.
  • Крок 3 Цибулю очищаємо, нарізаємо тонкими півкільцями.
  • Крок 4 Гриби для салату з картоплею і квашеною капустою нарізаємо уздовж, тонкими скибочками.
  • Крок 5 Картоплю очищаємо, нарізаємо кубиками.
  • Крок 6 У миску кладемо підготовлені інгредієнти салату з картоплею, грибами й капустою.
  • Крок 7 Додаємо цукор і солимо за смаком.
  • Крок 8 Заправляємо олією, прикрашаємо зеленню й подаємо просту й смачну пісну страву.

Прокрутка до верху