Десерти

blank

Пастила з абрикосів у духовці

Надлишок абрикосів або плоди неідеального виду можна використовувати для приготування смачних та корисних ласощів — пастили. Готується така страва нескладно, головне запастися часом і терпінням, а зберігається досить довго в герметичній тарі при кімнатній температурі. Натурально, смачно, корисно.

Пастила з абрикосів у духовці Читати далі »

blank

Крамбл із абрикосами

Крамбл – дуже прості в приготуванні ласощі, що зазвичай складаються з двох шарів: основи з ягід або фруктів і крихти, що покриває їх: з борошна, цукру і вершкового масла. Ось рецепт, щоб приготувати абрикосовий крамбл. Скибочки абрикосів під час випікання розм’якшуються, виділяють сік і набувають консистенції джему, а крихта стає хрумкою і ідеально доповнює нижній фруктовий шар.

Крамбл із абрикосами Читати далі »

blank

Чізкейк

Цей десерт здатен розкривати справжній смаковий рай, прекрасно підходить для будь-якої нагоди, від сімейного обіду до святкового застілля. Готувати чізкейк – це справа проста, і ось рецепт, який допоможе вам створити справжнє кулінарне диво.

Чізкейк Читати далі »

blank

Какао на молоці

Думаєте, що какао на молоці тільки для дітей? Наша порада: готуйте велику порцію на всіх, адже ароматний напій за рецептом, як приготувати какао з молоком, сподобається і дорослим. Особливо якщо додати зефір.

Какао на молоці Читати далі »

blank

Абрикосовий клафуті

Клафуті – французький десерт із млинцевого тіста та фруктів. Можна готувати з різними наповнювачами. Але соковиті абрикоси роблять цей пиріг, схожий на суфле або запечений крем, неймовірно ароматний, соковитий та ніжний. Ідеальний літній десерт!

Абрикосовий клафуті Читати далі »

blank

Листкове тісто

Крихке листкове тісто швидкого приготування за цим рецептом – смачне, ніжне й універсальне. Зробити листкове тісто в домашніх умовах не так-то просто. Але ми розкажемо про деякі секрети.

Листкове тісто Читати далі »

blank

Чизкейк без випічки

Класичний чізкейк без випічки з сиром, печивом і желатином – це чудовий і зовсім простий десерт. Чізкейк без випічки із сирної маси виходить легким і ніжним. А щоб стабілізувати сирну начинку, нам знадобиться трохи желатину.

Чизкейк без випічки Читати далі »

blank

Пісочне печиво на олії

Ароматне пісочне печиво на рослинній олії – дуже розсипчасте та смачне. Це прекрасний десерт з мінімальної кількості інгредієнтів. Собівартість такого смаколика досить ощадна, а на смак пісочне печиво просто чудове!

Пісочне печиво на олії Читати далі »

blank

Морквяний торт

Морквяний торт – це десерт, який полюбиться всім ласунам. Ця домашня випічка має незвичайний смак. Бісквіт виходить вологим і соковитим, а завдяки крему – ніби тане в роті. Крем для морквяного торта може бути сирним або сметанним.

Морквяний торт Читати далі »

blank

Пляцок з яблук

Пляцок з яблуками – дуже смачна випічка західної України. Ароматний пляцок з яблук – соковитий та м’який, можна готувати цілий рік. Його особливість у тому, що ніжного яблучного крему значно більше, ніж коржа. Спробуйте самі!

Пляцок з яблук Читати далі »

Прокрутка до верху