Шоколадний бенто-торт
Бенто-торти останнім часом підкорили серця кондитерів і ласунів по всьому світу. Головна відмінна риса такого десерту від […]
Бенто-торти останнім часом підкорили серця кондитерів і ласунів по всьому світу. Головна відмінна риса такого десерту від […]
Ці оладки смажаться лише з одного боку! Замість тіста – миска об’ємної піни … Відмінна риса мароканських оладок – це блідий, ледь підсмажений колір. Їх подають з соусом з топленого масла і меду
У піст доводиться дещо обмежувати себе у деяких продуктах та смачних стравах. Оскільки у ці дні ми частіше вживаємо різні каші на сніданок, іноді хочеться якось освіжити рецепти на піст. Звичайна вівсянка на воді швидко приїдається, але смачні добавки та трішки фантазії здатні перетворити її на кулінарний шедевр.
На сніданок і десерт, солодкі й солоні – рецептів сирників безліч. Дехто вважає, що потрібно брати багато
Рецептів сирників є дуже багато. Утім, який би рецепт ви не взяли за основу, давній бабусин чи новітній з просторів інтернету, сирники завжди дуже смачні. Навіть ті, хто не дуже полюбляє сир, від сирників ніколи не відмовляються. І ось вам декілька нестандартних підказок.
Як зробити сирники, просту й дуже домашню страву?
Чого тільки в сирники не додають, фантазуючи та експериментуючи, але найчастіше, все одно, повертаються до найпростішого класичного варіанту, з мінімальною кількістю інгредієнтів. Як приготувати сирники, хоч би там що не було, результат завжди залежить від основного інгредієнта – сиру. Звичайно, домашній сир – це найкраще.
Сирники з манкою – це чудовий сніданок, смачний і ситний. Для цього простого рецепту вам знадобляться домашній сир, яйця, манка, цукор, родзинки. Ці інгредієти є чи не на кожній кухні і часу на проготування сирників потрібно зовсім небагато.
Сирна запіканка з манкою, без борошна, приготована за цим рецептом, буде ідеальною, якщо не полінуватися та протерти сир через сито. У сирну масу додається манна крупа з молоком, завдяки чому запіканка виходить ніжною та добре тримає форму.
Ароматне пісочне печиво на рослинній олії – дуже розсипчасте та смачне. Це прекрасний десерт з мінімальної кількості інгредієнтів. Собівартість такого смаколика досить ощадна, а на смак пісочне печиво просто чудове!
Класичний лимонний курд – це різновид заварного крему на основі лимонів. Яскраво-жовтий смачний лимонний курд можна використовувати для тортів, тістечок, кексів та різних десертів.
Смугастий кекс Зебра на кефірі поєднує в собі насичений кисломолочний і шоколадний смаки, щільну й пористу текстуру, має приємну помірну вологість. Водночас кекс Зебра на кефірі красивий і зовсім недорогий.
Торт п’яна вишня має таку назву тому, що до складу начинки входить вишня, вимочена в міцному алкоголі. Це надає десерту оригінального смаку. Попри те, що приготування торта п’яна вишня займає досить багато часу, результат перевершить усі ваші очікування. Варто спробувати!
Млинці без додавання молока виходять ніжними та смачними, з великою кількістю дірочок. На приготування тоненьких млинців без молока йде зовсім небагато часу і готуються вони з продуктів, які завжди є вдома.
Від цього літнього десерту з йогурту в захваті і мами, і діти. А приготувати цей смаколик – заморожений домашній йогурт, можна просто та швидко. Чудове смачне морозиво не містить консервантів і дуже корисне.
Пляцок з яблуками – дуже смачна випічка західної України. Ароматний пляцок з яблук – соковитий та м’який, можна готувати цілий рік. Його особливість у тому, що ніжного яблучного крему значно більше, ніж коржа. Спробуйте самі!
Приготуємо м’яке та ніжне печиво на сметані нашвидкуруч – смачне та ароматне, яке вдається навіть недосвідченій господині. Спробуйте цей наш простий та швидкий рецепт.