Чорнослив

Чорнослив з горіхами

Чорнослив

Чорнослив з горіхами

При додаванні чорносливу у різні блюда – борщ, смажені свині реберця, різноманітні десерти й салати, страви набувають надзвичайно пікантного смаку.
5 з 1 оцінки
Друкувати Pin Оцінити
Кухня: Українська
Ключове слово: горіхи, чорнослив
Підготовка: 30 хвилин
Приготування: 1 хвилина
Загальний час: 31 хвилин
Порції: 2

Інгредієнти для рецепту

  • 300 g чорносливу
  • 200 ml сметани
  • 3 tbsp цукру
  • волоські горіхи
  • 10 g ванільного цукру

Кроки приготування

  • Чорнослив заливаємо окропом, залишаємо на 15-20 хвилин. Ретельно промиваємо, викладаємо на серветку для підсихання.
  • Кожну сливку фаршируємо волоськими горішками й розкладаємо у креманки або інший посуд.
  • До сметани додаємо цукор, ваніль і збиваємо до пишної маси й повного розчинення цукру.
  • Збиту сметану викладаємо зверху фаршированих слив. Цей простий десерт можна також викладати шарами, але останнім шаром має бути сметанковий крем.
  • Посипаємо наш швидкий і смачний десерт чорнослив з горіхами тертим шоколадом, трішки охолоджуємо й смакуємо!
Прокрутка до верху