Пишні сирники з манкою: рецепт на сніданок
Сирники з манкою – це чудовий сніданок, смачний і ситний. Для цього простого рецепту вам знадобляться домашній сир, яйця, манка, цукор, родзинки. Ці інгредієти є чи не на кожній кухні і часу на проготування сирників потрібно зовсім небагато.
Друкувати
Pin
Оцінити
Інгредієнти для рецепту
- 300 g домашнього сиру
- 1 яйце
- 6 tbsp манки
- 1 tbsp цукру
- 50 g родзинок
- 3 tbsp олії
- сіль, ванільний цукор
Кроки приготування
- Перетираємо сир з яйцем та 2 ст. л. манки. Залишаємо масу на 15-20 хвилин для набухання манки.
- Промиваємо родзинки та підсушуємо.
- Додаємо у сирну масу ваніль, щіпку солі, цукор, родзинки й замішуємо тісто.
- Формуємо сирні кульки, притискуємо їх трішки та обвалюємо у манці.
- Смажимо на середньому вогні на олії.
- Подаємо найкращі сирники з манкою з фруктами, сметаною, варенням.
Який обрати сир для сирників?
Вам не обов’язково використовувати саме домашній сир, ви цілком можете купувати сир в супермаркеті. Проте, варто зважати на той факт, що текстура сирників дуже сильно залежить від жирності та структури сиру.
Отже, поексперементуйте і виберіть той сир, що смакуватиме вам найкраще.