Сирники з чорницею

Пишні сирники з манкою: рецепт на сніданок

Сирники з чорницею

Пишні сирники з манкою: рецепт на сніданок

Сирники з манкою – це чудовий сніданок, смачний і ситний. Для цього простого рецепту вам знадобляться домашній сир, яйця, манка, цукор, родзинки. Ці інгредієти є чи не на кожній кухні і часу на проготування сирників потрібно зовсім небагато.
5 з 1 оцінки
Друкувати Pin Оцінити
Кухня: Українська
Підготовка: 15 хвилин
Приготування: 15 хвилин
Загальний час: 30 хвилин

Інгредієнти для рецепту

  • 300 g домашнього сиру
  • 1 яйце
  • 6 tbsp манки
  • 1 tbsp цукру
  • 50 g родзинок
  • 3 tbsp олії
  • сіль, ванільний цукор

Кроки приготування

  • Перетираємо сир з яйцем та 2 ст. л. манки. Залишаємо масу на 15-20 хвилин для набухання манки.
  • Промиваємо родзинки та підсушуємо.
  • Додаємо у сирну масу ваніль, щіпку солі, цукор, родзинки й замішуємо тісто.
  • Формуємо сирні кульки, притискуємо їх трішки та обвалюємо у манці.
  • Смажимо на середньому вогні на олії.
  • Подаємо найкращі сирники з манкою з фруктами, сметаною, варенням.

Який обрати сир для сирників?

Вам не обов’язково використовувати саме домашній сир, ви цілком можете купувати сир в супермаркеті. Проте, варто зважати на той факт, що текстура сирників дуже сильно залежить від жирності та структури сиру.

Отже, поексперементуйте і виберіть той сир, що смакуватиме вам найкраще.

Прокрутка до верху