Для духовки

blank

Пиріг з варенням

Духмяний пиріг з варенням завжди нагадує дитинство, домашній затишок та спокій. Тісто звичайне, дріжджове. А ось начинка – абрикосове варення, горіхи, родзинки. Замість абрикосового варення можна взяти курагу або приготувати з іншим варенням, теж буде дуже смачно.

Пиріг з варенням Читати далі »

blank

Пухке тісто на пиріжки

Тісто для пиріжків зазвичай роблять на дріжджах. Пропонуємо простий недорогий рецепт тіста на пиріжки на сухих дріжджах. Замішуйте разом з нами та пригощайте пухкими смачними пиріжками з різноманітною начинкою ваших близьких та рідних.

Пухке тісто на пиріжки Читати далі »

blank

Лахмаджун

Лахмаджун – дуже смачна східна страва. Лахмаджун називають арабською, турецькою або вірменською піцою. В основі – дріжджове тісто з м’ясним фаршем з овочами та спеціями. Випікається за 15 хвилин. Спробуйте – дуже смачно!

Лахмаджун Читати далі »

blank

Сирна запіканка з манкою

Сирна запіканка з манкою, без борошна, приготована за цим рецептом, буде ідеальною, якщо не полінуватися та протерти сир через сито. У сирну масу додається манна крупа з молоком, завдяки чому запіканка виходить ніжною та добре тримає форму.

Сирна запіканка з манкою Читати далі »

blank

Пісочне печиво на олії

Ароматне пісочне печиво на рослинній олії – дуже розсипчасте та смачне. Це прекрасний десерт з мінімальної кількості інгредієнтів. Собівартість такого смаколика досить ощадна, а на смак пісочне печиво просто чудове!

Пісочне печиво на олії Читати далі »

Запечена картопля

Запечена картопля по-селянськи в духовці

Можна тільки здогадуватися, що готували наші далекі предки, коли ще картопля, завдяки Колумбу, не потрапила до Європи. Без картоплі сьогодні – ну просто ніяк! Печена картопля в духовці може бути звичайною повсякденною стравою або вишуканою. Рецепт на піст – ціла картопля, запечена в духовці, святковий смачний рецепт – картопля, запечена в рукаві з м’ясом та грибами. Адже смачних рецептів картоплі по-селянськи у кожної господині є декілька: з сиром, шкварками, з овочами, запечена молода картопля – варіантів безліч.

Запечена картопля по-селянськи в духовці Читати далі »

blank

П’яна вишня – торт з насиченим смаком

Торт п’яна вишня має таку назву тому, що до складу начинки входить вишня, вимочена в міцному алкоголі. Це надає десерту оригінального смаку. Попри те, що приготування торта п’яна вишня займає досить багато часу, результат перевершить усі ваші очікування. Варто спробувати!

П’яна вишня – торт з насиченим смаком Читати далі »

blank

Булочки з листкового тіста та курячого фаршу

Приготувати ароматні хрусткі булочки з листкового тіста з курячим фаршем своїми руками – дуже просто. А якщо використовувати готове листкове тісто, то ще й дуже швидко.

Булочки з листкового тіста та курячого фаршу Читати далі »

blank

Пляцок з яблук

Пляцок з яблуками – дуже смачна випічка західної України. Ароматний пляцок з яблук – соковитий та м’який, можна готувати цілий рік. Його особливість у тому, що ніжного яблучного крему значно більше, ніж коржа. Спробуйте самі!

Пляцок з яблук Читати далі »

blank

Рецепт лаваша

Ароматний лаваш став основою окремого напряму в кулінарії з приготування чудових і дуже різноманітних закусок. Існує велика кількість рецептів приготування лаваша. Ми ж пропонуємо дуже смачний пухкий лаваш на дріжджах!

Рецепт лаваша Читати далі »

blank

Запіканка з картоплі

Картопляна запіканка – це трохи вчорашнього картопляного пюре, яйце, шматочок вершкового масла та сиру. Решта – це ваш смак і наші підказки. Ця страва дуже зручна, вона не вимагає набору рідкісних продуктів, а готується дуже швидко.

Запіканка з картоплі Читати далі »

blank

Котлети у духовці

Дізнайтеся про переваги запікання котлет у духовці і про те, як зробити їх дуже соковитими та неймовірно смачними. Сподіваємося, що вам стане у пригоді наш простий рецепт котлет у духовці, приготування яких забере у вас небагато часу та сил.

Котлети у духовці Читати далі »

blank

Морквяний торт

Морквяний торт – це десерт, який полюбиться всім ласунам. Ця домашня випічка має незвичайний смак. Бісквіт виходить вологим і соковитим, а завдяки крему – ніби тане в роті. Крем для морквяного торта може бути сирним або сметанним.

Морквяний торт Читати далі »

Прокрутка до верху