Подаємо пиріг з домашнім сиром та ягодами теплим до чаю. Раптом залишиться кілька шматочків, можна з’їсти пиріг і холодним – теж дуже смачно.
Обов’язково приготуйте цей чудовий пиріг і поділіться з друзями – нехай також оцінять!
Пиріг з домашнім сиром та ягодами
Пироги нашвидкуруч – часті гості на столах кожної родини. Жодні покупні десерти не замінять домашньої випічки. Будинок, наповнений ароматом ванілі, відразу стає затишним, а пиріг, спечений з любов’ю та турботою завжди виходить дуже смачним!
Друкувати
Pin
Оцінити
Інгредієнти для рецепту
- 500 g домашнього сиру
- 2 яйця
- 200 g пшеничного борошна
- 200 g цукру
- 70 g сметани
- 100 g вершкового масла
- 1,5 tsp розпушувача
- Ягоди – до смаку
- Ванільний цукор
Кроки приготування
- Просіємо борошно та змішаємо з розпушувачем.
- Нарізаємо невеликими кубиками вершкове масло, змішуємо з борошном та розтираємо у крихту.
- Додаємо яйце і 100 г цукру, замішуємо тісто. Воно має бути м'яким та еластичним.
- Покладемо тісто у холодильник на 30 хвилин.
- Збиваємо домашній сир блендером з ванільним цукром, сметаною, цукром та яйцем.
- Змащуємо форму маслом або застеляємо пергаментом та розподіляємо тісто у формі, зробивши бортики 4-5 см.
- Викладаємо на тісто сирну масу, а зверху будь-які ягоди – свіжі або заморожені.
- Випікаємо 40 хвилин у духовці при 180°С.