blank

Пиріг з домашнім сиром та ягодами

Подаємо пиріг з домашнім сиром та ягодами теплим до чаю. Раптом залишиться кілька шматочків, можна з’їсти пиріг і холодним – теж дуже смачно. 

Обов’язково приготуйте цей чудовий пиріг і поділіться з друзями – нехай також оцінять!

blank

Пиріг з домашнім сиром та ягодами

Пироги нашвидкуруч – часті гості на столах кожної родини. Жодні покупні десерти не замінять домашньої випічки. Будинок, наповнений ароматом ванілі, відразу стає затишним, а пиріг, спечений з любов’ю та турботою завжди виходить дуже смачним!
Дайте першу оцінку
Друкувати Pin Оцінити
Підготовка: 40 хвилин
Приготування: 40 хвилин
Загальний час: 1 година 20 хвилин

Інгредієнти для рецепту

  • 500 g домашнього сиру
  • 2 яйця
  • 200 g пшеничного борошна
  • 200 g цукру
  • 70 g сметани
  • 100 g вершкового масла
  • 1,5 tsp розпушувача
  • Ягоди – до смаку
  • Ванільний цукор

Кроки приготування

  • Просіємо борошно та змішаємо з розпушувачем.
  • Нарізаємо невеликими кубиками вершкове масло, змішуємо з борошном та розтираємо у крихту.
  • Додаємо яйце і 100 г цукру, замішуємо тісто. Воно має бути м'яким та еластичним.
  • Покладемо тісто у холодильник на 30 хвилин.
  • Збиваємо домашній сир блендером з ванільним цукром, сметаною, цукром та яйцем.
  • Змащуємо форму маслом або застеляємо пергаментом та розподіляємо тісто у формі, зробивши бортики 4-5 см.
  • Викладаємо на тісто сирну масу, а зверху будь-які ягоди – свіжі або заморожені.
  • Випікаємо 40 хвилин у духовці при 180°С.
Прокрутка до верху