Вечеря

Лагман з яловичини

Лагман з яловичини

Це надзвичайно апетитна страва, яка доповнить як святковий, так і буденний стіл. Соковитість, насиченість та яскраво виражений смак просто збивають з ніг та змушують насолодитися кожним шматочком страви. Ваші рідні точно оцінять лагман.

Лагман з яловичини Читати далі »

кутя з медом

Кутя на Різдво: з медом, горіхами і родзинками

Колись у дуже давні часи, перш ніж їсти кутю, її тричі підкидали на ложці, щоб вона гарно прилипла до стелі. Якщо більше пшениці, буде гарний врожай, а якщо маку – добре роїтимуться бджоли. Щороку перед Різдвом усі господині пригадують як готувати кутю. Саме з куті починається Свята вечеря. Рецептів приготування куті є безліч, з поєднанням різних смачних інгредієнтів. Ось класичний рецепт куті з медом, горіхами і родзинками та кілька прикладів особливої куті.

Кутя на Різдво: з медом, горіхами і родзинками Читати далі »

кутя на Різдво

Що приготувати на Різдво: ідеї страв на святковий стіл

Передісторія святкування Різдва З давніх-давен християни перейняли традицію святкування Святвечора та Різдва Христового. Одним з головних атрибутів

Що приготувати на Різдво: ідеї страв на святковий стіл Читати далі »

Смажені тілапія

Смажена риба тілапія

У деяких ресторанах на узбережжі Галілейського моря подають страву «риба Св. Петра», хоча достеменно невідомо, чи саме рибу тілапію ловив апостол. Тілапія – дуже смачна риба, майже без кісток, з великим вмістом білку. Існує понад 100 її різновидів. Смакує вона у будь-якому вигляді – смажена й запечена, з овочами або у клярі.

Смажена риба тілапія Читати далі »

Вареники з капустою

Вареники з капустою

Домашні вареники – це дуже проста, але смачна й ситна їжа. Начинку можна підбирати на свій смак, в результаті отримуючи другу страву або десерт. Сьогодні у нас в смачних рецептах пісних страв перший варіант – спробуємо приготувати ароматні й ніжні вареники з квашеною капустою. Гарантовано смачні!

Вареники з капустою Читати далі »

blank

Чизкейк без випічки

Класичний чізкейк без випічки з сиром, печивом і желатином – це чудовий і зовсім простий десерт. Чізкейк без випічки із сирної маси виходить легким і ніжним. А щоб стабілізувати сирну начинку, нам знадобиться трохи желатину.

Чизкейк без випічки Читати далі »

blank

Салат з креветками

Апетитний салат з креветками – це смачне поєднання креветок з фруктами, овочами та зеленню. Простий та поживний салат з креветками, яблуками та виноградом – чудовий сніданок та красива страва на святковий стіл.

Салат з креветками Читати далі »

blank

Котлети у духовці

Дізнайтеся про переваги запікання котлет у духовці і про те, як зробити їх дуже соковитими та неймовірно смачними. Сподіваємося, що вам стане у пригоді наш простий рецепт котлет у духовці, приготування яких забере у вас небагато часу та сил.

Котлети у духовці Читати далі »

blank

Рибні котлети

Рибні котлети – це ароматна, неймовірно смачна та дієтична страва. Вони на тривалий час насичують організм, ідеально поєднується з різноманітними гарнірами та соусами. Ніжні рибні котлети стануть чудовою альтернативою звичайній смаженій рибі.

Рибні котлети Читати далі »

blank

Суп журек – класичний польський суп

Журек – традиційний польський суп. Насичений та ароматний суп журек готують у кожному регіоні. Суп журек може бути скромним – пісний варіант з грибами. Або ж поєднувати в собі безліч смаків копчення, хліба, лісових грибів.

Суп журек – класичний польський суп Читати далі »

blank

Лахмаджун

Лахмаджун – дуже смачна східна страва. Лахмаджун називають арабською, турецькою або вірменською піцою. В основі – дріжджове тісто з м’ясним фаршем з овочами та спеціями. Випікається за 15 хвилин. Спробуйте – дуже смачно!

Лахмаджун Читати далі »

Запіканка картопляна

Картопляно-гречаний пиріг

Якщо ви бажаєте мати під рукою швидкий і простий рецепт пісної страви на кожен день – спробуйте наш картопляно-гречаний пиріг. Цей рецепт характерний для західних регіонів України і, хоча, його приготування може дещо відрізнятись, два основні інгредієнти злишаються незмінними.

Картопляно-гречаний пиріг Читати далі »

Прокрутка до верху