М'ясо по-грузинськи

Ніжне м’ясо “по-грузинськи”

М'ясо по-грузинськи

Ніжне м’ясо “по-грузинськи”

5 з 1 оцінки
Друкувати Pin Оцінити
Кухня: Грузинська
Ключове слово: м’ясо, м’ясо по-грузинськи
Підготовка: 4 години
Приготування: 1 година 30 хвилин
Загальний час: 5 години 30 хвилин
Порції: 4 особи

Інгредієнти для рецепту

  • 1 kg м’яса (будь-якого)
  • 1 l сметани
  • 2 tbsp меду
  • 1 tbsp лимонного соку
  • зелень за смаком

Кроки приготування

  • М’ясо нарізаємо великими шматками і складаємо в миску.
  • Подрібнюємо зелень (петрушка, кріп, розмарин, базилік, кінза), додаємо сіль-перець за смаком і перемішуємо.
  • У миску з м’ясом додаємо підготовлену зелень, мед, лимонний сік і гарненько перемішуємо.
  • Ставимо в холодильник на пару годин.
  • Додаємо сметану, знову добре перемішуємо і викладаємо в змащену маслом форму для випічки.
  • Відправляємо в духовку і випікаємо до готовності приблизно протягом години

Прокрутка до верху