Ніжне м’ясо “по-грузинськи”
Ніжне м’ясо “по-грузинськи”
Дізнайтеся про переваги запікання котлет у духовці і про те, як зробити їх дуже соковитими та неймовірно смачними. Сподіваємося, що вам стане у пригоді наш простий рецепт котлет у духовці, приготування яких забере у вас небагато часу та сил.
М’ясо кролика містить мало жиру, воно дієтичне, дуже ніжне на смак і зовсім просто готується. Радимо приготувати
Котлети по-київськи – ситні, бюджетні та дуже смачні! Філе відбиваємо і в нього загортаємо шматочок вершкового масла. При запіканні куряче м’ясо стає соковитим і ароматним.
Саме другі страви з м’ясом зазвичай є основними для традиційного домашнього обіду й вечері. Свинина, яловичина, курка,
Якщо ви поціновувач м’ясних продуктів, то цей рецепт однозначно сподобається вам. Домашня українська ковбаса – що може бути ще краще?! Це натуральний домашній продукт, з надзвичайним смаком та ароматом. Вона чудово пасуватиме до святкового столу, смакуватиме з печеною картоплею, булгуром та іншими стравами.
Зверніть увагу, хтось вважає краще перемелювати м’ясо у м’ясорубці, а дехто радить цього уникати. Тому вони нарізають його ножем на тонкі кубики. Також, ви можете поєднувати два види м’яса, але обов’язково зважайте на їхню жирність. Домашня ковбаса буде надзвичайно смачна, якщо ви дотримуватиметесь балансу між жирним м’ясом та нежирним. Дехто з господарів додають ще гірчицю та відкладають м’ясо на 1-2 дні, попередньо добре перемішавши його та «відбивши». Останній спосіб виконують таким чином: вимішуйте фарш як тісто, піднімайте та кидайте знову у миску, потім піднімаєте та знову кидаєте. Чим довше ви це робите, тим смачніший фарш отримуєте.
Найперші й найпростіші страви, що можна приготувати з фаршу – це вареники або млинчики з начинкою з
Про старовинний рецепт, як готувати шпундру – свинину з буряком, згадував ще Іван Котляревський у своїй славнозвісній Енеїді. Така духмяна м’ясна страва української кухні чудово підійде для ситної вечері – обов’язково варто спробувати!
Бограч – рецепт національної угорської страви, популярної в Закарпатті, нині відомої на всю Україну. Насправді схожі страви є й в інших кухнях світу – плов, печеня. Але справжній бограч приготувати можна лише на відкритому вогні. Скоріше записуйте рецепт бограча та смакуйте з задоволенням.
Чанахи – вишукана та поживна страва грузинської кухні. Приготування страви займає певний час, але чанахи – дуже духмяна та смачна страва. В залежності від способу приготування чанахи, можете отримати першу або другу страву.
Сніданок має бути калорійним – про це знають всі. Але інколи поспіхом перекушують тостами з кавою. Проте,
Що приготувати з м’яса на сніданок, обід та вечерю Читати далі »
Страви з качки мають безліч національних відтінків. Ми залюбки розповімо вам найпопулярніші та найрідкісніші смачні рецепти з
Старі рецепти, що зварити їсти, вже набридли? Хочеться приготувати щось нове й оригінальне? Починаємо з курячого філе
Куряче філе – це одне з найпоширеніших та найкорисніших продуктів, яке користується неабиякою популярністю у більшості людей.
Тим, хто хоче відчути справжній смак і аромат грузинської кухні, радимо спробувати ось цей варіант приготування соусу сацебелі – з українськими спеціями та прянощами.
Зовсім простий рецепт – пиріг із куркою на кефірі у східному стилі. Такий пиріг можна подати на друге або як самостійну страву, закуску. А можна й до супу. Готуємо тісто, варимо курку, потім все з’єднуємо та обсмажуємо на олії у сковороді – смакота неймовірна!