курячий пиріг

Пиріг з куркою на кефірі

курячий пиріг

Пиріг з куркою на кефірі

Зовсім простий рецепт – пиріг із куркою на кефірі у східному стилі. Такий пиріг можна подати на друге або як самостійну страву, закуску. А можна й до супу. Готуємо тісто, варимо курку, потім все з'єднуємо та обсмажуємо на олії у сковороді – смакота неймовірна!
Дайте першу оцінку
Друкувати Pin Оцінити
Підготовка: 15 хвилин
Приготування: 15 хвилин
Загальний час: 30 хвилин

Інгредієнти для рецепту

  • 2 cups борошна
  • 200 g твердого сиру
  • 1 cups кефіру
  • 400 g відвареної курятини
  • 100 ml рослинної олії
  • 1 tsp солі
  • 1,5 tsp розпушувача
  • петрушка або кріп

Кроки приготування

  • Просіємо борошно.
  • Додаємо сіль, розпушувач.
  • На великій тертці натираємо сир і додаємо його до борошна.
  • Вливаємо кефір і замішуємо тісто. Воно має бути досить тугим і не липнути до рук.
  • Тісто для пирога з куркою розділимо на 4 частини.
  • Кожну частину розкачуємо у досить товстий корж 2 см заввишки.
  • Для начинки нарізаємо на дрібні шматочки відварену курятину та зелень, перемішуємо.
  • На центр кожного коржа покладемо начинку. Защипаємо краї тіста, закривши начинку всередині.
  • Розкатуємо качалкою тісто знову в круглий корж. Таким же чином підготуємо решту коржів.
  • Обережно перенесемо плоский корж на гарячу сковороду з розігрітою олією. Обсмажуємо з кожного боку по 3 хвилини.
  • Прикрашаємо зеленню та подаємо. Смачного!
Прокрутка до верху