Пиріг з куркою на кефірі
Зовсім простий рецепт – пиріг із куркою на кефірі у східному стилі. Такий пиріг можна подати на друге або як самостійну страву, закуску. А можна й до супу. Готуємо тісто, варимо курку, потім все з'єднуємо та обсмажуємо на олії у сковороді – смакота неймовірна!
Друкувати
Pin
Оцінити
Інгредієнти для рецепту
- 2 cups борошна
- 200 g твердого сиру
- 1 cups кефіру
- 400 g відвареної курятини
- 100 ml рослинної олії
- 1 tsp солі
- 1,5 tsp розпушувача
- петрушка або кріп
Кроки приготування
- Просіємо борошно.
- Додаємо сіль, розпушувач.
- На великій тертці натираємо сир і додаємо його до борошна.
- Вливаємо кефір і замішуємо тісто. Воно має бути досить тугим і не липнути до рук.
- Тісто для пирога з куркою розділимо на 4 частини.
- Кожну частину розкачуємо у досить товстий корж 2 см заввишки.
- Для начинки нарізаємо на дрібні шматочки відварену курятину та зелень, перемішуємо.
- На центр кожного коржа покладемо начинку. Защипаємо краї тіста, закривши начинку всередині.
- Розкатуємо качалкою тісто знову в круглий корж. Таким же чином підготуємо решту коржів.
- Обережно перенесемо плоский корж на гарячу сковороду з розігрітою олією. Обсмажуємо з кожного боку по 3 хвилини.
- Прикрашаємо зеленню та подаємо. Смачного!