blank

Курячі відбивні в духовці

Смачного!

blank

Курячі відбивні в духовці

Щоб приготувати курячі відбивні, досить просто обсмажити м'ясо з обох боків на сковороді. Можна і над кляром пофантазувати, і досягти бажаної скоринки. Але куряче м’ясо по-французьки, або курячі відбивні в духовці набувають небувалої соковитості та ніжності. І все завдяки можливості поєднати м'ясо з овочами та сиром. Помідори та цибуля запікаються на подушці з курячого м'яса. Зверху філе посипаються тертим сиром, який утворює апетитну вершкову скоринку.
Дайте першу оцінку
Друкувати Pin Оцінити
Підготовка: 15 хвилин
Приготування: 35 хвилин
Загальний час: 50 хвилин

Інгредієнти для рецепту

  • 500 g курячого філе
  • 5 помідорів
  • 250 g твердого сиру
  • 5 tbsp майонезу
  • 1 цибулина
  • 2 tbsp олії
  • сіль
  • перець

Кроки приготування

  • Курячу грудку розрізаємо впоперек на шматки товщиною 2 см та відбиваємо.
  • Викладаємо шматочки курятини на деко, змащене маслом. Або використовуємо глибоку жаростійку форму.
  • Відбивні солимо, перчимо та змащуємо майонезом.
  • Нарізаємо цибулю дрібними кубиками, помідори – кружальцями.
  • Викладаємо на відбивні цибулю, потім помідори.
  • Викладаємо на відбивні цибулю, потім помідори.
  • Твердий сир натираємо на великій тертці.
  • Виймаємо деко з духовки, посипаємо відбивні тертим сиром і випікаємо ще протягом 10-15 хвилин. Все просто і дуже швидко!
Прокрутка до верху