Смачного!
Курячі відбивні в духовці
Щоб приготувати курячі відбивні, досить просто обсмажити м'ясо з обох боків на сковороді. Можна і над кляром пофантазувати, і досягти бажаної скоринки. Але куряче м’ясо по-французьки, або курячі відбивні в духовці набувають небувалої соковитості та ніжності. І все завдяки можливості поєднати м'ясо з овочами та сиром. Помідори та цибуля запікаються на подушці з курячого м'яса. Зверху філе посипаються тертим сиром, який утворює апетитну вершкову скоринку.
Друкувати
Pin
Оцінити
Інгредієнти для рецепту
- 500 g курячого філе
- 5 помідорів
- 250 g твердого сиру
- 5 tbsp майонезу
- 1 цибулина
- 2 tbsp олії
- сіль
- перець
Кроки приготування
- Курячу грудку розрізаємо впоперек на шматки товщиною 2 см та відбиваємо.
- Викладаємо шматочки курятини на деко, змащене маслом. Або використовуємо глибоку жаростійку форму.
- Відбивні солимо, перчимо та змащуємо майонезом.
- Нарізаємо цибулю дрібними кубиками, помідори – кружальцями.
- Викладаємо на відбивні цибулю, потім помідори.
- Викладаємо на відбивні цибулю, потім помідори.
- Твердий сир натираємо на великій тертці.
- Виймаємо деко з духовки, посипаємо відбивні тертим сиром і випікаємо ще протягом 10-15 хвилин. Все просто і дуже швидко!