З курячого філе

blank

Люля-кебаб

Люля-кебаб – м’ясна страва, поширена у кавказькій та азійській кухнях. Класичний люля-кебаб – це довгасті котлетки, запечені на шампурах у мангалі.
Традиційно готують люля-кебаб з баранини на відкритому вогні, проте не меншу популярність має люля-кебаб зі свинини, курки або яловичини. Для домашнього приготування є зовсім простий рецепт люля-кебаб українською – у духовці або в аерогрилі.

Люля-кебаб Читати далі »

blank

Курячі відбивні в духовці

Щоб приготувати курячі відбивні, досить просто обсмажити м’ясо з обох боків на сковороді. Можна і над кляром пофантазувати, і досягти бажаної скоринки. Але куряче м’ясо по-французьки, або курячі відбивні в духовці набувають небувалої соковитості та ніжності. І все завдяки можливості поєднати м’ясо з овочами та сиром. Помідори та цибуля запікаються на подушці з курячого м’яса. Зверху філе посипаються тертим сиром, який утворює апетитну вершкову скоринку.

Курячі відбивні в духовці Читати далі »

курка у соєму соусі

Курятина у соєвому соусі

Простий рецепт приготування курятини в соєвому соусі подарує звичайній страві ненав’язливий, але вкрай пікантний і вишуканий смак, який просто неможливо описати словами! Саме з метою урізноманітнити ваше меню пропонуємо приготування курячого філе по-китайськи. Немає нічого смачнішого, ніж ароматне куряче філе, обсмажене із соєвим соусом та імбиром.

Курятина у соєвому соусі Читати далі »

Прокрутка до верху