Салат з консервованим тунцем
Інгредієнти для рецепту
- 200 g чабати
- 2 tbsp оливкової олії
- 1 зубчик часнику
- 200 g консервованого тунця
- 50 g горіхів кеш’ю
- 250 g листя салату
- 150 g помідорів черрі
- 300 g майонезу
- 50 g зеленої цибулі
- 2 маринованих огірки
- Петрушка
- Сіль
- Паприка
Кроки приготування
- Розриваємо на шматочки чабату, поливаємо їх олією та запікаємо у духовці за 180°С протягом 10 хвилин до золотавої скоринки.
- Заправляємо сухарики з чабати розтовченим часником та паприкою.
- Приготуємо соус для салату з консервованим тунцем. Для цього у майонез додаємо порізані овочі – огірок, петрушку, цибулю, та перемішуємо.
- Листя салату розриваємо на шматочки, помідори розрізаємо навпіл.
- З’єднуємо помідори, салат, сухарики, заправляємо соусом та викладаємо на великі листки салату.
- Красиво викладаємо з самого верху на салат консервований тунець та посипаємо подрібненими горіхами. Прикрашаємо гілочками петрушки та подаємо. Смачного!
Салат з консервованим тунцем – смачний та поживний
Рибні салати з морської риби найкорисніші, тому рецепт салату з консервованим тунцем ідеально підходить усім, хто піклується про своє здоров’я.
Якщо хочете якусь легку закуску, використовуйте для салату з консервованим тунцем овочі.
Якщо маєте намір щільно закусити, приготуйте салат із тунцем і яйцем, картоплею та сиром, рисом та авокадо.
Якщо бажаєте додати до салату з консервованим тунцем яскравих фарб – додайте до інгредієнтів червону цибулю, моркву або солодкий перець.
Салат з тунцем – актуальний рецепт для повсякденного і святкового столу
Щоб було гарніше та апетитніше, подавайте салат з консервованим тунцем в окремих салатниках або скористайтеся кільцем для сервірування.
Трішки рідкого меду для соусу – і салат з консервованим тунцем набуде приємного пікантного смаку.
Рецепт салату з консервованим тунцем завжди можна доповнити смачними компонентами з холодильника – консервованим зеленим горошком, кукурудзою, квасолею або будь-якими сезонними овочами.