blank

Салат з консервованим тунцем

blank

Салат з консервованим тунцем

Класичний салат із тунцем – один із найпоширеніших рибних салатів. М’ясо тунця жирне, без дрібних кісток, ідеально підходить для салату. Зазвичай готують салат з консервованого тунця – це простіше і смачніше.
5 з 1 оцінки
Друкувати Pin Оцінити
Кухня: Європейська
Ключове слово: салат-з-тунцем
Підготовка: 10 хвилин
Приготування: 20 хвилин
Загальний час: 30 хвилин
Порції: 4 особи

Інгредієнти для рецепту

  • 200 g чабати
  • 2 tbsp оливкової олії
  • 1 зубчик часнику
  • 200 g консервованого тунця
  • 50 g горіхів кеш’ю
  • 250 g листя салату
  • 150 g помідорів черрі
  • 300 g майонезу
  • 50 g зеленої цибулі
  • 2 маринованих огірки
  • Петрушка
  • Сіль
  • Паприка

Кроки приготування

  • Розриваємо на шматочки чабату, поливаємо їх олією та запікаємо у духовці за 180°С протягом 10 хвилин до золотавої скоринки.
  • Заправляємо сухарики з чабати розтовченим часником та паприкою.
  • Приготуємо соус для салату з консервованим тунцем. Для цього у майонез додаємо порізані овочі – огірок, петрушку, цибулю, та перемішуємо.
  • Листя салату розриваємо на шматочки, помідори розрізаємо навпіл.
  • З’єднуємо помідори, салат, сухарики, заправляємо соусом та викладаємо на великі листки салату.
  • Красиво викладаємо з самого верху на салат консервований тунець та посипаємо подрібненими горіхами. Прикрашаємо гілочками петрушки та подаємо. Смачного!

Салат з консервованим тунцем – смачний та поживний  

Рибні салати з морської риби найкорисніші, тому рецепт салату з консервованим тунцем ідеально підходить усім, хто піклується про своє здоров’я. 

Якщо хочете якусь легку закуску, використовуйте для салату з консервованим тунцем овочі. 

Якщо маєте намір щільно закусити, приготуйте салат із тунцем і яйцем,  картоплею та сиром, рисом та авокадо. 

Якщо бажаєте додати до салату з консервованим тунцем яскравих фарб – додайте до інгредієнтів червону цибулю, моркву або солодкий перець.

Салат з тунцем – актуальний рецепт для повсякденного і святкового столу

Щоб було гарніше та апетитніше, подавайте салат з консервованим тунцем в окремих салатниках або скористайтеся кільцем для сервірування. 

Трішки рідкого меду для соусу – і салат з консервованим тунцем набуде приємного пікантного смаку. 

Рецепт салату з консервованим тунцем завжди можна доповнити смачними компонентами з холодильника – консервованим зеленим горошком, кукурудзою, квасолею або будь-якими сезонними овочами.

Прокрутка до верху