М'ясо по-грузинськи

Що приготувати з м’яса?

Саме другі страви з м’ясом зазвичай є основними для традиційного домашнього обіду й вечері. Свинина, яловичина, курка, індичка, телятина та інші види м’яса з яким-небудь гарніром смакують багатьом, хто бажає отримати від їжі задоволення й користь для організму. Приготувати на вечерю печеню, гуляш, засмажку, стейк, м’ясну запіканку або будь-яку іншу страву з м’яса під силу будь-якій господині, яка піклується про правильне збалансоване харчування своєї сім’ї.

Другі страви з м’яса

Свиняча або яловича вирізка, запечена цілим шматком, або курка в духовці – добре відомі страви. А чи знаєте ви, як приготувати свинину у карамельному соусі? Незвичне поєднання східних спецій – кориці, гвоздики, мускатного горіха, перцю, імбиру, надають цій оригінальній страві неповторного екзотичного смаку.

blank

Свинячі реберця

Свинячі реберця – то взагалі окрема тема: під ананасовим маринадом, реберця барбекю й на грилі, під соусом бешамель, з чорносливом. Окремої уваги заслуговує рецепт приготування свинячих реберець по-канадськи. І справді, де Канада, а де ми! Але ж солодкий соус-маринад з кислуватих яблук, соєвого соусу, паприки, кориці, лимону й кетчупу надає такого неповторного аромату й смаку! Рум’яна кірочка така засмажена й апетитна, що вам захочеться приготувати тільки такі реберця. 

blank

Що приготувати на обід з м’яса: перші страви

Капусняк з м’ясом – чудова перша страва, яка припадає на холодний сезон. Адже для приготування капусняка знадобиться квашена капуста, пшоно й добрий шматок свинини. Виходить така поживна страва, що на друге потрібно приготувати щось зовсім легке. Наприклад, смачну страву української кухні – крученики. У відбите м’ясо покласти тонкий омлет, зверху підсмажені білі гриби й загорнути рулетиками.  

Рецепти з капустою й м’ясом

З цього поєднання продуктів можна готувати найрізноманітніші апетитні, смачні й корисні страви на кожен день. Капустяно-м’ясні запіканки чергуйте з улюбленими багатьма голубцями або з бігусом. Від такого частування, як капуста тушкована зі свининою або яловичиною в духовці або в мультиварці, ніхто не відмовиться. Дуже добре виходить така страва зі свіжою капустою й квашеною. А якщо ви візьмете разом і ту, й іншу, то результат вийде просто чудовим. 

blank

Що приготувати на вечерю з м’яса?

На гарнір можна приготувати картопляне пюре, будь-яку кашу. А до нього – ніжне м’ясо по-грузинськи, яке нагадує шашлик. Лише потрібно перед запіканням гарно замаринувати великі шматочки м’яса у пікантному соусі, до складу якого входить: петрушка, кріп, базилік, кінза, мед і лимонний сік. Смачна вечеря готова! 

[cooked-recipe-list show=”10″ width=”600px” style=”modern” hide_author=”true”]

Прокрутка до верху