М'ясо нарізаємо великими шматками і складаємо в миску.
Подрібнюємо зелень (петрушка, кріп, розмарин, базилік, кінза), додаємо сіль-перець за смаком і перемішуємо.
У миску з м'ясом додаємо підготовлену зелень, мед, лимонний сік і гарненько перемішуємо.
Ставимо в холодильник на пару годин.
Додаємо сметану, знову добре перемішуємо і викладаємо в змащену маслом форму для випічки.
Відправляємо в духовку і випікаємо до готовності приблизно протягом години
Інгредієнти
Кроки рецепта
М'ясо нарізаємо великими шматками і складаємо в миску.
Подрібнюємо зелень (петрушка, кріп, розмарин, базилік, кінза), додаємо сіль-перець за смаком і перемішуємо.
У миску з м'ясом додаємо підготовлену зелень, мед, лимонний сік і гарненько перемішуємо.
Ставимо в холодильник на пару годин.
Додаємо сметану, знову добре перемішуємо і викладаємо в змащену маслом форму для випічки.
Відправляємо в духовку і випікаємо до готовності приблизно протягом години