Ніжне м’ясо “по-грузинськи”

М'ясо по-грузинськи
АвторNatalyaРейтингСкладністьСередня
Підготовка4 годsПриготування1 год 30 хвЗагальний час5 годs 30 хв
 1 кг м'яса (будь-якого)
 1 л сметани
 2 ст. л. меду
 1 ст. л. лимонного соку
 зелень за смаком
1

М'ясо нарізаємо великими шматками і складаємо в миску.

2

Подрібнюємо зелень (петрушка, кріп, розмарин, базилік, кінза), додаємо сіль-перець за смаком і перемішуємо.

3

У миску з м'ясом додаємо підготовлену зелень, мед, лимонний сік і гарненько перемішуємо.

4

Ставимо в холодильник на пару годин.

5

Додаємо сметану, знову добре перемішуємо і викладаємо в змащену маслом форму для випічки.

6

Відправляємо в духовку і випікаємо до готовності приблизно протягом години

Інгредієнти

 1 кг м'яса (будь-якого)
 1 л сметани
 2 ст. л. меду
 1 ст. л. лимонного соку
 зелень за смаком

Кроки рецепта

1

М'ясо нарізаємо великими шматками і складаємо в миску.

2

Подрібнюємо зелень (петрушка, кріп, розмарин, базилік, кінза), додаємо сіль-перець за смаком і перемішуємо.

3

У миску з м'ясом додаємо підготовлену зелень, мед, лимонний сік і гарненько перемішуємо.

4

Ставимо в холодильник на пару годин.

5

Додаємо сметану, знову добре перемішуємо і викладаємо в змащену маслом форму для випічки.

6

Відправляємо в духовку і випікаємо до готовності приблизно протягом години

Ніжне м’ясо “по-грузинськи”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Прокрутити вгору