blank

Курячі гомілки в рукаві

Якщо рецепт курячих гомілок у рукаві вам сподобався, не забувайте ділитися ним з друзями!

Смачного!

blank

Курячі гомілки в рукаві

Приготувати курку можна найрізноманітнішими способами. Але серед усіх все ж таки завжди знайдеться особливий. На одно із почесних місць цілком може претендувати рецепт приготування курячих гомілок у рукаві, яким з вами поспішаємо поділитися. Замаринуємо курячі гомілки у соєвому соусі із набором пряних трав. Знадобиться також рукав для запікання, у ньому м'ясо виходить м'яким, соковитим. Крім того, не доведеться відмивати деко від жиру.
Дайте першу оцінку
Друкувати Pin Оцінити
Підготовка: 5 хвилин
Приготування: 1 година 20 хвилин
Загальний час: 1 година 25 хвилин

Інгредієнти для рецепту

  • 6 курячих гомілок
  • 50 ml соняшникової олії
  • 2 tbsp соєвого соусу
  • 1 tsp прованських трав
  • Щіпка сушеного часнику
  • Щіпка сушеної паприки
  • Сіль
  • Перець

Кроки приготування

  • Курячі гомілки або стегна помиємо та обсушимо.
  • Змішаємо сіль, паприку, сушений часник, чорний перець та прованські трави.
  • Сухою сумішшю натираємо кожен шматочок.
  • Змішуємо соєвий соус з олією, заллємо ним курячі гомілки та залишимо на 30 хвилин маринуватися.
  • Покладемо гомілки в рукав для запікання, фіксуємо один край і акуратно виллємо всередину маринад, зафіксуємо другий край.
  • Викладаємо рукав на деко і ставимо в розігріту до 180°С духовку на 40 хвилин.
  • За 10 хвилин до закінчення приготування розрізаємо верхню частину рукава, щоб курочка підрум'янилася. Робимо це обережно, щоб не витік сік.
Прокрутка до верху