Якщо рецепт курячих гомілок у рукаві вам сподобався, не забувайте ділитися ним з друзями!
Смачного!
Курячі гомілки в рукаві
Приготувати курку можна найрізноманітнішими способами. Але серед усіх все ж таки завжди знайдеться особливий. На одно із почесних місць цілком може претендувати рецепт приготування курячих гомілок у рукаві, яким з вами поспішаємо поділитися. Замаринуємо курячі гомілки у соєвому соусі із набором пряних трав. Знадобиться також рукав для запікання, у ньому м'ясо виходить м'яким, соковитим. Крім того, не доведеться відмивати деко від жиру.
Друкувати
Pin
Оцінити
Інгредієнти для рецепту
- 6 курячих гомілок
- 50 ml соняшникової олії
- 2 tbsp соєвого соусу
- 1 tsp прованських трав
- Щіпка сушеного часнику
- Щіпка сушеної паприки
- Сіль
- Перець
Кроки приготування
- Курячі гомілки або стегна помиємо та обсушимо.
- Змішаємо сіль, паприку, сушений часник, чорний перець та прованські трави.
- Сухою сумішшю натираємо кожен шматочок.
- Змішуємо соєвий соус з олією, заллємо ним курячі гомілки та залишимо на 30 хвилин маринуватися.
- Покладемо гомілки в рукав для запікання, фіксуємо один край і акуратно виллємо всередину маринад, зафіксуємо другий край.
- Викладаємо рукав на деко і ставимо в розігріту до 180°С духовку на 40 хвилин.
- За 10 хвилин до закінчення приготування розрізаємо верхню частину рукава, щоб курочка підрум'янилася. Робимо це обережно, щоб не витік сік.