Котлети у духовці

Соковиті котлети в духовці – різновиди рецептів

Фарш для котлет в духовці може бути будь-який – з курятини, індички. При приготуванні котлет у духовці до фаршу можна додавати смажені гриби, тушковану капусту, солодкий перець або білий хліб, замочений у молоці.

blank

Котлети у духовці

Дізнайтеся про переваги запікання котлет у духовці і про те, як зробити їх дуже соковитими та неймовірно смачними. Сподіваємося, що вам стане у пригоді наш простий рецепт котлет у духовці, приготування яких забере у вас небагато часу та сил.
Дайте першу оцінку
Print Pin Rate
Кухня: Українська
Prep Time: 20 Хвилинаs
Cook Time: 30 Хвилинаs
Total Time: 50 Хвилинаs

Ingredients

  • 1 kg м'яса (яловичина+свинина)
  • 3 qt картоплі
  • 2 qt цибулі ріпчастої
  • 2 qt яєць
  • спеції – дрібка
  • 50 g зелені свіжої
  • 1 tsp солі
  • 2 tbsp рослинної олії
  • перець чорний мелений – дрібка

Instructions

  • Перекручуємо м'ясо разом із цибулею та зеленню через м'ясорубку.
  • Додаємо у перекручене м’ясо яйця, солимо, перчимо та додаємо спеції.
  • Ретельно перемішуємо всі інгредієнти до однорідної маси та трохи відбиваємо фарш.
  • Картоплю натираємо на великій тертці, це допоможе нам зробити котлети у духовці соковитими, а також вони матимуть досить незвичайну консистенцію. Трохи віджимаємо картоплю від соку та викладаємо в миску з фаршем.
  • Ще раз гарненько перемішуємо фарш.
  • Мокрими руками формуємо з фаршу невеликі круглі кульки та стискаємо їх із двох боків, викладаємо на змащене олією деко.
  • Змащуємо верх котлет олією або покладемо на кожну котлетку невеличкий шматочок вершкового масла, так вони будуть більш соковиті.
  • Ставимо деко в розігріту до 200°С духовку та запікаємо 10 хвилин. Потім знижуємо температуру до 180°С та готуємо ще 20 хвилин. Наші котлетки готові!

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Оцінка рецепту




Прокрутка до верху