Перекручуємо м'ясо разом із цибулею та зеленню через м'ясорубку.
Додаємо у перекручене м’ясо яйця, солимо, перчимо та додаємо спеції.
Ретельно перемішуємо всі інгредієнти до однорідної маси та трохи відбиваємо фарш.
Картоплю натираємо на великій тертці, це допоможе нам зробити котлети у духовці соковитими, а також вони матимуть досить незвичайну консистенцію. Трохи віджимаємо картоплю від соку та викладаємо в миску з фаршем.
Ще раз гарненько перемішуємо фарш.
Мокрими руками формуємо з фаршу невеликі круглі кульки та стискаємо їх із двох боків, викладаємо на змащене олією деко.
Змащуємо верх котлет олією або покладемо на кожну котлетку невеличкий шматочок вершкового масла, так вони будуть більш соковиті.
Ставимо деко в розігріту до 200°С духовку та запікаємо 10 хвилин. Потім знижуємо температуру до 180°С та готуємо ще 20 хвилин. Наші котлетки готові!