Салат з крабових паличок: смачна класика
Цей салат став не менш популярним, ніж славнозвісний олів’є, без якого ще зовсім недавно не обходилося майже ніяке застілля. Салат з крабових паличок – страва не на кожний день, але ще й не занадто вишукана. Приготувати її не складно, а гарна господиня, як підказує народна мудрість, салат може зробити з нічого.
Друкувати
Pin
Оцінити
Порції: 4 особи
Інгредієнти для рецепту
- 250 g крабових паличок
- 4 яйця
- 250 g консервованої кукурудзи
- 1 цибулина
- 100 g рису
- 1 огірок
- 100 g майонезу
- сіль, чорний перець, петрушка, зелена цибулька, кріп за смаком
Кроки приготування
- Крок 1. Яйця Варимо яйця круто, як охолонуть, нарізаємо кубиками.
- Крок 2. Рис Рис відварюємо.
- Крок 3. Крабові палички Нарізаємо також маленькими шматочками.
- Крок 4. Огірок і цибуля Огірок нарізаємо на кубики.
- Крок 5. Цибуля Цибулю ріжемо досить дрібно.
- Крок 6. Кукурудза Тут все просто – відкриваємо банку, зливаємо рідину.
- Крок 7. Змішуємо Всі інгредієнти змішуємо з майонезом у великій салатниці, солимо, перчимо.
- Крок 8. Подаємо! Смачного!
Салат з крабових паличок прикрашаємо зеленню. Подаємо у вафельних кошичках, формочках, з грінками, бутербродами, великими й малими порціями! Смачного!