blank

Булочки з листкового тіста та курячого фаршу

blank

Булочки з листкового тіста та курячого фаршу

Приготувати ароматні хрусткі булочки з листкового тіста з курячим фаршем своїми руками – дуже просто. А якщо використовувати готове листкове тісто, то ще й дуже швидко.
5 з 1 оцінки
Друкувати Pin Оцінити
Кухня: Європейська
Ключове слово: булочки
Підготовка: 15 хвилин
Приготування: 45 хвилин
Загальний час: 1 година
Порції: 5 осіб

Інгредієнти для рецепту

  • 400 g листкового тіста
  • 200 g курячого фаршу
  • 1 яйце
  • Сіль
  • Перець
  • Кунжут

Кроки приготування

  • Листкове розморожуємо і розкачуємо в тонкий пласт, завтовшки 3-4 мм. Далі розрізаємо на рівні прямокутники, приблизно 12х6 см.
  • Курячий фарш солимо, перчимо та перемішуємо.
  • На кожен прямокутник із тіста з однієї сторони ложкою викладаємо фарш.
  • Накриваємо іншим краєм фарш та защипуємо тісто вологими пальцями, щоб утворилася кругла булочка. Таким чином формуємо всі булочки з листкового тіста та курячого фаршу.
  • Перекладаємо приготовлені булочки на деко, застелене пергаментом.
  • У булочках робимо невеликі надрізи зверху. Змащуємо збитим яйцем та посипаємо кунжутом.
  • Випікаємо у попередньо розігрітій духовці за 200°С протягом 20-25 хвилин до утворення апетитної золотистої скоринки.
  • До столу подаємо одразу, як дістали з духової шафи або коли охолонуть. Булочки з листкового тіста з курячим фаршем апетитні в будь-якому вигляді.

Булочки з листкового тіста та курячого фаршу – чудовий перекус

Булочки з листкового тіста в духовці – дуже смачна і проста домашня випічка, яка ідеально поєднується з першими стравами, та й просто з кавою або чаєм. 

Ароматні булочки з листкового тіста

Начинка для булочок з листкового тіста може бути не тільки з куриного фаршу, але найрізноманітнішою: від шинки або сиру до варення.

Прокрутка до верху