Сирники файного рецепту

Сирники: оригінальні рецепти

Сирники файного рецепту

Сирники: оригінальні рецепти

Рецептів сирників є дуже багато. Утім, який би рецепт ви не взяли за основу, давній бабусин чи новітній з просторів інтернету, сирники завжди дуже смачні. Навіть ті, хто не дуже полюбляє сир, від сирників ніколи не відмовляються. І ось вам декілька нестандартних підказок.
5 з 1 оцінки
Друкувати Pin Оцінити
Кухня: Українська
Ключове слово: сир, сирники, страви з сиру
Підготовка: 10 хвилин
Приготування: 4 хвилин
Загальний час: 14 хвилин
Порції: 4 особи

Інгредієнти для рецепту

  • 400 g домашнього сиру
  • 2 яйця
  • 3 tbsp муки
  • 1 щіпка солі
  • 3 tbsp цукру
  • 100 g олії
  • 1 щіпка ванільного цукру

Кроки приготування

  • З’єднуємо всі інгредієнти, крім муки та олії, замішуємо в однорідну масу. Якщо сир дуже сухий, можна його розтовкти разом з цукром товкачкою або перекрутити на ручній м’ясорубці.
  • До суміші додаємо муку, замішуємо, маємо отримати тісто, яке саме по собі липне до рук. Це нормально, адже якщо муки забагато, сирники будуть не такі смачні й пухнасті.
  • Ложкою набираємо невеличкі порції, перекладаємо у муку й руками формуємо кульки. Дехто ліпить сирники мокрими руками, а потім притрушує мукою. Спробуйте робити все тільки за допомоги муки, сирники будуть ніжнішими. Трохи притискуємо сирники з обох сторін.
  • На розігрітій сковорідці смажимо сирники на середньому вогні з обох сторін до рум’яної скоринки.
  • Найсмачніші сирники – свіжі й теплі. Ласуємо зі сметаною й варенням, соком або молоком, або просто – як до вподоби.

Прокрутка до верху