Крок 1
Картоплю відварюємо до готовності.
Крок 2
Печериці ретельно промиваємо, очищаємо від шкірки. Заливаємо гарячою водою, трохи солимо й варимо 10-15 хвилин. Відкидаємо на друшляк, даємо охолонути.
Крок 3
Цибулю очищаємо, нарізаємо тонкими півкільцями.
Крок 4
Гриби для салату з картоплею і квашеною капустою нарізаємо уздовж, тонкими скибочками.
Крок 5
Картоплю очищаємо, нарізаємо кубиками.
Крок 6
У миску кладемо підготовлені інгредієнти салату з картоплею, грибами й капустою.
Крок 7
Додаємо цукор і солимо за смаком.
Крок 8
Заправляємо олією, прикрашаємо зеленню й подаємо просту й смачну пісну страву.