Пиріг закусочний

Пиріг закусочний

Пиріг закусочний

Пиріг закусочний

5 з 1 оцінки
Друкувати Pin Оцінити
Кухня: Українська
Ключове слово: закусочний пиріг, пиріг
Порції: 5 осіб
Автор: Наталя

Інгредієнти для рецепту

Для коржів

  • 6 яєць
  • 1 велика морквина
  • 3 tbsp сметани
  • 6 tbsp олії
  • 6 tbsp муки
  • сіль

Начинка

  • 400 g домашнього сиру (можна 9%)
  • 100 g бринзи
  • 3 tbsp сметани
  • 300 g маринованих грибів
  • 2 tsp желатину
  • сіль
  • кріп
  • 1 червоний солодкий перець

Кроки приготування

Коржі

  • Моркву тремо і тушимо в половині оліі. Смажити не потрібно, а лише потушкувати.
  • Яйця розділяємо на білки і жовтки.
  • Білки збиваємо з дрібкою солі на круту піну.
  • Жовтки розтираємо віничком, додаємо сметану і перемішуємо.
  • Додаємо моркву яка вже вистигла і ретельно перемішуємо.
  • Вводимо просіяне борошно і добре вимішуємо.
  • Вводимо збиті білки в три підходи і ніжно вимішуємо.
  • Випікаємо у формі застеленій пергаментним папером при температурі 180" до 15хв.(пробувати зубочисткою).
  • Перекладаємо на рушник і коли корж вистиг знімаємо папір.

Начинка

  • Желатин замочуємо в холодній воді,коли набухне розчиняємо на водяній бані. Все добре перемішуємо.
  • Гриби, перець нарізаємо кубиками. Змішуємо домашній сир, бринзу, сметану і добре перетираємо (можна збити міксером), додаємо трішки желатину, який вистиг. Сіль можна і не додавати, якщо бринза солена. Кріп, гриби, перець добре вимішуємо.
  • Викладаємо начинку на коржі. Ставимо в холодильник застигнути.
Прокрутка до верху