

Для коржів
- 6 яєць
- 1 велика морквина
- 3 tbsp сметани
- 6 tbsp олії
- 6 tbsp муки
- сіль
Начинка
- 400 g домашнього сиру (можна 9%)
- 100 g бринзи
- 3 tbsp сметани
- 300 g маринованих грибів
- 2 tsp желатину
- сіль
- кріп
- 1 червоний солодкий перець
Коржі
Моркву тремо і тушимо в половині оліі. Смажити не потрібно, а лише потушкувати.
Яйця розділяємо на білки і жовтки.
Білки збиваємо з дрібкою солі на круту піну.
Жовтки розтираємо віничком, додаємо сметану і перемішуємо.
Додаємо моркву яка вже вистигла і ретельно перемішуємо.
Вводимо просіяне борошно і добре вимішуємо.
Вводимо збиті білки в три підходи і ніжно вимішуємо.
Випікаємо у формі застеленій пергаментним папером при температурі 180" до 15хв.(пробувати зубочисткою).
Перекладаємо на рушник і коли корж вистиг знімаємо папір.
Начинка
Желатин замочуємо в холодній воді,коли набухне розчиняємо на водяній бані. Все добре перемішуємо.
Гриби, перець нарізаємо кубиками. Змішуємо домашній сир, бринзу, сметану і добре перетираємо (можна збити міксером), додаємо трішки желатину, який вистиг. Сіль можна і не додавати, якщо бринза солена. Кріп, гриби, перець добре вимішуємо.
Викладаємо начинку на коржі. Ставимо в холодильник застигнути.
Поділіться рецептом з друзями!
Вас також можуть зацікавити: