blank

Салат “Цезар зі смаженими гливами”

blank

Салат "Цезар зі смаженими гливами"

Пропонуємо вам незвичайний рецепт приготування салату "Цезар" з гливами. Гливи багаті на селен і бета-глюкан, мінерали та складні молекули, які стимулюють активність лейкоцитів, що відповідають за імунітет. Гливи є природним джерелом вітамінів B і D, містять антиоксидантні мінерали.
Дайте першу оцінку
Друкувати Pin Оцінити
Кухня: Європейська, Італійська
Підготовка: 25 хвилин
Приготування: 15 хвилин
Загальний час: 40 хвилин

Інгредієнти для рецепту

Для приготування салату

  • 1 qt салату ромен
  • 400 g глив
  • 100 g помідорів чері (жовті)
  • 1 зубчик часнику
  • 40 g тертого сиру пармезан
  • 100 g злегка підсушеного багета
  • 10 каперсів
  • Оливкова олія.

Кроки приготування

Приготування соусу

  • Відварюємо яйце в окропі, приблизно 3хв. і охолоджуємо в холодній воді. Очищаємо і перемішуємо з рештою інгредієнтів соусу. Зберігаємо в холодильнику.

Приготування салату

  • Розігріваємо на сковорідці 2 ст. ложки оливкової олії і додаємо нарізаний хліб кубиками.
  • Даємо кубикам підрум’янитися. Солимо, перчимо, виймаємо з сковорідки і відставляємо.
  • На цю ж сковороду додаємо 2 ст. ложки оливкової олії і подрібнений часник потім нарізані соломкою гливи.
  • Даємо підрум'янитися, солимо і перчимо.
  • Нарізаємо (або рвемо) салат, Заправляємо салат, додаємо підсмажені гливи, грінки, натертий пармезан і розрізані навпіл помідори. Заправляємо соусом і додаємо трохи каперсів.
Прокрутка до верху