blank

Спагетті Болоньєзе

blank

Спагетті Болоньєзе

Класичний італійський рецепт спагетті з м'ясним соусом Болоньєзе. Ця страва ідеально підходить для обіду або вечері і має неповторний смак.
Дайте першу оцінку
Друкувати Pin Оцінити
Кухня: Італійська
Підготовка: 15 хвилин
Приготування: 1 година
Загальний час: 1 година 15 хвилин

Інгредієнти для рецепту

  • 350 g спагетті
  • 300 g яловичина (подрібнена)
  • 1 qt морква
  • 2 зубчика часнику
  • 1 цибулина
  • 1 стебло селери (нарізане)
  • 400 g томатів
  • 2 tbsp томатної пасти
  • 1 tbsp оливкової олії
  • 1/2 cups червоного вина
  • 1 g сіль та перець за смаком
  • 25 g пармезан для прикрашання

Кроки приготування

  • У великій каструлі розігрійте оливкову олію на середньому вогні. Додайте цибулину, часник, моркву та селеру. Смажте їх протягом 5 хвилин або до м'якості овочів.
  • Додайте подрібнену яловичину до каструлі і обсмажте, розбиваючи комочки, до повного приготування м'яса.
  • Додайте томати, томатну пасту та червоне вино. Приправте суміш сіллю та перцем за смаком. Зменшіть вогонь до найменшого, накрийте каструлю кришкою і готуйте протягом 1 години. Періодично помішуйте соус.
  • У протоку великому каструлі, доведіть воду до кипіння. Додайте трохи солі і спагетті. Готуйте їх до готовності згідно з інструкцією на упаковці. Зазвичай це займає близько 10-12 хвилин. Потім процідіть спагетті.
  • Подавайте спагетті на тарілки, поливаючи їх густим шаром м'ясного соусу Болоньєзе. Прикрасьте страву тертим пармезаном.
Прокрутка до верху