Курячі нагетси користуються великою популярністю, особливо серед дітей. Обсмажені у фритюрі, вони мають дуже високу калорійність та не вважаються надто здоровою їжею, проте ви можете перетворити їх корисну закуску, запікаючи у духовці до хрумкої скоринки.
Нагетси домашнього приготування
Курячі нагетсти - це страва, виготовлена з курячого м’яса, яке перемелюють, формують довгими прямокутними шматочками, обвалюють у паніровці а тоді обсмажують чи запікають. Винайдені в 1950-х роках вони стали популярним продуктом ресторану швидкого харчування, а також зазвичай продаються як заморожений продукт для домашнього вживання.
Друкувати
Pin
Оцінити
Порції: 4 особи
Інгредієнти для рецепту
- 400 g курячої грудинки
- 200 g твердого сиру
- 2 яйця
- 100 g борошна
- 0,25 tsp солі
- 0,25 tsp чорного меленого перцю
- 50 ml рослинної олії
Кроки приготування
- Курячі грудки нарізаємо тонкими довгастими скибочками поперек волокон. Сир натираємо на дрібній тертці.
- Яйце збиваємо виделкою до однорідної консистенції.
- Борошно змішуємо з сіллю і перцем в тарілці. Солі беремо небагато, особливо якщо сир солоний. У випадку з пармезаном можна взагалі не солити. М'ясо по черзі занурюємо в яйце, борошно і сир.
- Обсмажуємо шматочки філе на середньому вогні до появи легкої золотистої скоринки.