Нагетси

Нагетси домашнього приготування

Курячі нагетси користуються великою популярністю, особливо серед дітей. Обсмажені у фритюрі, вони мають дуже високу калорійність та не вважаються надто здоровою їжею, проте ви можете перетворити їх корисну закуску, запікаючи у духовці до хрумкої скоринки.

Нагетси

Нагетси домашнього приготування

Курячі нагетсти - це страва, виготовлена з курячого м’яса, яке перемелюють, формують довгими прямокутними шматочками, обвалюють у паніровці а тоді обсмажують чи запікають. Винайдені в 1950-х роках вони стали популярним продуктом ресторану швидкого харчування, а також зазвичай продаються як заморожений продукт для домашнього вживання.
5 з 1 оцінки
Друкувати Pin Оцінити
Кухня: Європейська
Ключове слово: нагетси
Порції: 4 особи

Інгредієнти для рецепту

  • 400 g курячої грудинки
  • 200 g твердого сиру
  • 2 яйця
  • 100 g борошна
  • 0,25 tsp солі
  • 0,25 tsp чорного меленого перцю
  • 50 ml рослинної олії

Кроки приготування

  • Курячі грудки нарізаємо тонкими довгастими скибочками поперек волокон. Сир натираємо на дрібній тертці.
  • Яйце збиваємо виделкою до однорідної консистенції.
  • Борошно змішуємо з сіллю і перцем в тарілці. Солі беремо небагато, особливо якщо сир солоний. У випадку з пармезаном можна взагалі не солити. М'ясо по черзі занурюємо в яйце, борошно і сир.
  • Обсмажуємо шматочки філе на середньому вогні до появи легкої золотистої скоринки.
Прокрутка до верху