Що приготувати з м’яса на сніданок, обід та вечерю

Мясні котлети

Сніданок має бути калорійним – про це знають всі. Але інколи поспіхом перекушують тостами з кавою. Проте, будь-які страви з м’яса – шматочок запеченої свинячої шинки або пара котлеток чудово вгамують відчуття голоду до обіду.

М'ясо по-грузинськи

Страви з м’яса – свинина у суперклярі

М’ясо приготуємо, як на відбивні. Для кляру: натираємо картоплю на великій тертці, дрібно нарізаємо цибулю й зелень, часник вичавлюємо через прес, додаємо майонез, яйця й борошно. Суміш ретельно збиваємо, й у такий незвичний кляр вмочаємо м’ясо та обсмажуємо на середньому вогні. Це вже повноцінна друга страва з м’яса, гарнір не потрібний, лише легкий салат або тушкована капуста з квасолею.

blank

Прості страви з м’яса вимагають певний час приготування, проте їхня насиченість та смак перевершують будь-які зусилля. Якщо у вас вдосталь часу, то приготуйте болоньєзе на вечерю. Ми впевнені, чоловік та вся родина страву однозначно оцінять!

Болоньєз

Страви з фаршу 

Найперші страви з фаршу, що приходять на згадку – це котлети, тефтельки, брізолі, запіканки, ліниві вареники, шніцель, гречаники. Можна також запекти будь-які овочі з фаршем, зробити піцу, підсмажити кефтедес – соковиті кульки з фаршу й овочів. 

Гречаники

Що можна приготувати з фаршу нашвидкуруч

А що можна приготувати зі свинячого фаршу швиденько? Ну звичайно – макарони по-флотськи! Відварюємо макарони або ріжки. Варене м’ясо перекручуємо на м’ясорубці. Нарізаємо багато цибулі та обсмажуємо її в олії. Коли цибуля почне рум’янитися, додаємо фарш, вершкове масло та смажимо ще 7-10 хвилин. Додаємо у сковороду макарони, витримуємо 5 хвилин, даємо трохи настоятися. Апетитно!

фарш

Що смачного приготувати ще – звичайно, крученики зі свинини

Страви з м’яса на кожен день – мрія більшості чоловіків. Отже, відбиваємо шматочки м’яса видовженої форми, солимо й перчимо. Для начинки підсмажимо маленькі шматочки печериць, натерту моркву й порізану цибулю.

Загорнемо начинку у крученики, додатково можна закріпити дерев’яними паличками. Обсмажуємо на сковороді з обох сторін до рум’яного кольору, перекладаємо у каструлю й тушкуємо на маленькому вогні 1,5 години. Смакують холодними й гарячими, особливо з грецьким салатом.

Грецький салат

Ідеї, що приготувати в останніх рецептах

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Прокрутити вгору