Тефтелі в томатному соусі

тефтелі в томатному соусі
АвторNatalyaРейтингСкладністьСередня
Підготовка25 хвПриготування40 хвЗагальний час1 год 5 хв

Ніжне та соковите м’ясо у поєднанні з пікантним томатним соусом створює круту та надзвичайно смачну страву. Ми підготували простий рецепт тефтель, який відмінно підійде для буденного та святкового столу.

 350 гр свинного фаршу
 4 ст. л. томатної пасти
 2 шматочки білого хліба
 1 шт яйце
 2 зубчики часнику
 1 ч. л. сушеного орегано
 сіль та перець – за смаком;
 зелена цибуля – за смаком
1

Спочатку потрібно подрібнити 1-2 кусочки хліба у блендері або ж через м’ясорубку. Нам знадобляться 3 столові ложки хлібних крихт.

2

Підготуйте фарш. Можна використовувати свинний або ж свинячо-яловичий фарш.

3

Додайте туди ж яйце, хлібні крихти,0,5 чайної ложки орегано, видавіть 1 зубчик часнику, посоліть та поперчіть. Все ретельно перемішати до утворення однорідної маси.

4

Сформуйте із фаршу тефтелі так, щоб вони не вийшли занадто великими та об’ємними.

5

Розігрійте сковорідку, додайте рослинну олію та викладіть тефтелі обсмажуватися. Зверніть увагу, обсмажуватися вони повинні на сильному вогні до появи золотистої скоринки. Потім перекладіть їх в окрему посудину.

6

Злийте непотрібну олію зі сковорідки, додайте туди томатну пасту, сушене орегано та видавіть ще 1 зубчик часнику. За бажанням можете посолити і поперчити.

7

Соус потрібно довести до кипіння, тому краще використовуйте сильний вогонь.

8

Туди ж викладіть тефтелі, зменште газ та тушіть їх протягом 20-30 хвилин. Для кращого ефекту можете сковорідку накрити кришкою.

9

Смачні та соковиті тефтелі у пікантному томатному соусі готові! Їх можна подавати як гарнір до вареної картоплі чи макаронів, посипавши подрібненою зеленою цибулею.
Смачного!

Інгредієнти

 350 гр свинного фаршу
 4 ст. л. томатної пасти
 2 шматочки білого хліба
 1 шт яйце
 2 зубчики часнику
 1 ч. л. сушеного орегано
 сіль та перець – за смаком;
 зелена цибуля – за смаком

Кроки рецепта

1

Спочатку потрібно подрібнити 1-2 кусочки хліба у блендері або ж через м’ясорубку. Нам знадобляться 3 столові ложки хлібних крихт.

2

Підготуйте фарш. Можна використовувати свинний або ж свинячо-яловичий фарш.

3

Додайте туди ж яйце, хлібні крихти,0,5 чайної ложки орегано, видавіть 1 зубчик часнику, посоліть та поперчіть. Все ретельно перемішати до утворення однорідної маси.

4

Сформуйте із фаршу тефтелі так, щоб вони не вийшли занадто великими та об’ємними.

5

Розігрійте сковорідку, додайте рослинну олію та викладіть тефтелі обсмажуватися. Зверніть увагу, обсмажуватися вони повинні на сильному вогні до появи золотистої скоринки. Потім перекладіть їх в окрему посудину.

6

Злийте непотрібну олію зі сковорідки, додайте туди томатну пасту, сушене орегано та видавіть ще 1 зубчик часнику. За бажанням можете посолити і поперчити.

7

Соус потрібно довести до кипіння, тому краще використовуйте сильний вогонь.

8

Туди ж викладіть тефтелі, зменште газ та тушіть їх протягом 20-30 хвилин. Для кращого ефекту можете сковорідку накрити кришкою.

9

Смачні та соковиті тефтелі у пікантному томатному соусі готові! Їх можна подавати як гарнір до вареної картоплі чи макаронів, посипавши подрібненою зеленою цибулею.
Смачного!

Тефтелі в томатному соусі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Догори