Рулет з риби: пісний простий рецепт
Зверніть увагу, чомусь в інтернеті рецептів рибних рулетів не так вже й багато. А це дуже приємна й смачна пісна страва. Можливо, комусь не подобається мудрувати з маленькими рибними кістками, можливо, дехто вважає, що рулети з риби займають багато часу. Давайте спростуймо будь-які сумніви та приготуємо рибні рулети разом з Файними рецептами. Швидко, смачно й красиво – адже саме така мрія у багатьох господарок!
Друкувати
Pin
Оцінити
Порції: 6 осіб
Інгредієнти для рецепту
- 500 g рибячого філе
- 100 ml молока
- 1 яйце
- 2 tbsp вершкового масла
- 2 tbsp панірувальні сухарі
- 1 цибулина
- 2 tbsp сметани
- сіль, чорний перець
Кроки приготування
- Крок 1 Хліб залити теплим молоком і залишити на 5-7 хвилин.
- Крок 2 Ріпчасту цибулю порізати й обсмажити на сковорідці до золотистого кольору.
- Крок 3 Рибне філе для рулету з риби вимити, обсушити, видалити всі кісточки й нарізати великими шматочками.
- Крок 4 Хліб відтиснути, змішати з рибою й цибулею і перекрутити все через м’ясорубку.
- Крок 5 Додати яйце, сіль, перець і ретельно перемішати.
- Крок 6 Нагріти духовку до 200° C, деко змастити маслом і посипати панірувальними сухарями.
- Крок 7 Мокрими руками сформувати з маси довгастий рибний рулет і викласти його на деко. Зверху змастити сметаною й запікати 20-25 хвилин.