Рибний рулет

Рулет з риби: пісний простий рецепт

Рибний рулет

Рулет з риби: пісний простий рецепт

Зверніть увагу, чомусь в інтернеті рецептів рибних рулетів не так вже й багато. А це дуже приємна й смачна пісна страва. Можливо, комусь не подобається мудрувати з маленькими рибними кістками, можливо, дехто вважає, що рулети з риби займають багато часу. Давайте спростуймо будь-які сумніви та приготуємо рибні рулети разом з Файними рецептами. Швидко, смачно й красиво – адже саме така мрія у багатьох господарок!
5 з 1 оцінки
Друкувати Pin Оцінити
Кухня: Українська
Ключове слово: рулет з риби
Підготовка: 25 хвилин
Приготування: 30 хвилин
Загальний час: 55 хвилин
Порції: 6 осіб

Інгредієнти для рецепту

  • 500 g рибячого філе
  • 100 ml молока
  • 1 яйце
  • 2 tbsp вершкового масла
  • 2 tbsp панірувальні сухарі
  • 1 цибулина
  • 2 tbsp сметани
  • сіль, чорний перець

Кроки приготування

  • Крок 1 Хліб залити теплим молоком і залишити на 5-7 хвилин.
  • Крок 2 Ріпчасту цибулю порізати й обсмажити на сковорідці до золотистого кольору.
  • Крок 3 Рибне філе для рулету з риби вимити, обсушити, видалити всі кісточки й нарізати великими шматочками.
  • Крок 4 Хліб відтиснути, змішати з рибою й цибулею і перекрутити все через м’ясорубку.
  • Крок 5 Додати яйце, сіль, перець і ретельно перемішати.
  • Крок 6 Нагріти духовку до 200° C, деко змастити маслом і посипати панірувальними сухарями.
  • Крок 7 Мокрими руками сформувати з маси довгастий рибний рулет і викласти його на деко. Зверху змастити сметаною й запікати 20-25 хвилин.

Прокрутка до верху