Крок 1
Хліб залити теплим молоком і залишити на 5-7 хвилин.
Крок 2
Ріпчасту цибулю порізати й обсмажити на сковорідці до золотистого кольору.
Крок 3
Рибне філе для рулету з риби вимити, обсушити, видалити всі кісточки й нарізати великими шматочками.
Крок 4
Хліб відтиснути, змішати з рибою й цибулею і перекрутити все через м'ясорубку.
Крок 5
Додати яйце, сіль, перець і ретельно перемішати.
Крок 6
Нагріти духовку до 200° C, деко змастити маслом і посипати панірувальними сухарями.
Крок 7
Мокрими руками сформувати з маси довгастий рибний рулет і викласти його на деко. Зверху змастити сметаною й запікати 20-25 хвилин.