Як посолити червону рибу
Якщо ви шукаєте, як смачно посолити червону рибу в домашніх умовах, читайте наші рецепти. Зробити це зовсім […]
Якщо ви шукаєте, як смачно посолити червону рибу в домашніх умовах, читайте наші рецепти. Зробити це зовсім […]
Приготувати скумбрію запечену найкраще в рукаві або у фользі. Саме запечена скумбрія, на відміну від інших способів приготування цієї риби, вирізняється приголомшливими смаковими характеристиками.
Рибні котлети – це ароматна, неймовірно смачна та дієтична страва. Вони на тривалий час насичують організм, ідеально поєднується з різноманітними гарнірами та соусами. Ніжні рибні котлети стануть чудовою альтернативою звичайній смаженій рибі.
Камбалу готують на парі та в мультиварці, підсмажують на сковорідці та запікають у духовці різноманітними способами. Для
Зверніть увагу, чомусь в інтернеті рецептів рибних рулетів не так вже й багато. А це дуже приємна й смачна пісна страва. Можливо, комусь не подобається мудрувати з маленькими рибними кістками, можливо, дехто вважає, що рулети з риби займають багато часу. Давайте спростуймо будь-які сумніви та приготуємо рибні рулети разом з Файними рецептами. Швидко, смачно й красиво – адже саме така мрія у багатьох господарок!
Салати на піст – легкий та водночас простий спосіб приготувати апетитну страву. Декому подобається салат з рисом і тунцем, коли всі інгредієнти, крім риби, дрібно порізані. В інших рецептах на піст складові салату потрібно потерти на тертці. У будь-якому разі салат з тунцем і рисом виходить ніжним і смачним, до того ж, дуже швидко.
Салат з тунцем і рисом: рецепт пісної страви за 20 хвилин Читати далі »
У рецептах японської кухні широко використовують рис, морепродукти та соєвий соус. Саме ці базові інгредієнти необхідні в
Дехто зовсім не їсть рибу, бо просто не вміє її готувати. Адже навіть смажити та запікати її
Приготувати минтай у сметанному соусі можна у духовці або мультиварці. Але не менш смачно й дуже швидко виходить минтай у сметанному соусі на сковороді. Обсмажена морква надає пікантних ноток ніжному соусу, який повністю просочує кожен шматочок минтаю. А мускатний горіх та кріп насичують страву неперевершеним ароматом.
Страви з лосося – це завжди вишуканий делікатес. А ще один позитивний момент – лосось не вимагає багато додаткових інгредієнтів і готується він надзвичайно швидко. Тому, хоч ця риба і дорога, проте вона себе виправдовує, особливо, коли вам потрібно швидко приготувати ідеальну страву.
Якщо у вас гостина чи просто вечеря, на яку вам би хотілось приготувати щось, що мало б справді вишуканий смак та вигляд – рецепт панірованого лосося підійде якнайкраще. Можна взяти й будь-яку іншу червону рибу, проте варто надавати перевагу філе, а не стейкам. Даний спосіб приготування допомагає шматочку риби зберегти ідеальну форму та не надто пересихати в процесі смаження.