Ароматні купати зі свининою

АвторМаріяРейтингСкладністьЛегко
Підготовка20 хвПриготування35 хвЗагальний час55 хв

Це злегка пікантні ковбаски, які відзначаються неабияким смаком та ароматом. Скуштувати їх один раз, ви захочете приготувати купати неодноразово для своєї сім’ї чи друзів. Перед подачею на стіл, їх потрібно підсмажити до золотистого скоринки. Ця страва відмінно поєднується з гірчицею, печеними та свіжими овочами.

 1 кг свинини
 100 гр сала
 2 невеликих цибулини
 12 головки часнику
 чорний мелений перець (за смаком)
 гвоздика(за смаком)
 кориця (за смаком)
 кишки(скільки потрібно)
Спосіб приготування:
1

Перед приготуванням, замочіть кишки.

2

Свинину, сало та цибулю наріжте на дрібні шматки та пропустіть через м’ясорубку.

3

Додайте до м’яса сіль, перець, корицю, гвоздику, видавлений часник та ретельно вимніть фарш рукою.

4

Заповнюйте фаршем замочені кишки. Для цього, ви можете використовувати невеликі лейки.

5

Заповнюйте не надто туго, щоб при смаженні кишки не тріснули та фарш не виліз. Орієнтуйтеся на довжину 20-25 см.

6

Акуратно з’єднуйте кінці купат.

7

Закип’ятіть воду та опустіть їх на 1 хвилину.

8

Потім витягніть з води та дайте охолонути.

9

Зберігайте у холодильнику до 2 тижнів

10

Перед подачею, обсмажте купати з обох сторін на сковорідці з оливковою олією.

11

Намагайтеся подавати їх у гарячому та теплому вигляді. Так вони набагато апетитніші та ароматніші.

Інгредієнти

 1 кг свинини
 100 гр сала
 2 невеликих цибулини
 12 головки часнику
 чорний мелений перець (за смаком)
 гвоздика(за смаком)
 кориця (за смаком)
 кишки(скільки потрібно)

Кроки рецепта

Спосіб приготування:
1

Перед приготуванням, замочіть кишки.

2

Свинину, сало та цибулю наріжте на дрібні шматки та пропустіть через м’ясорубку.

3

Додайте до м’яса сіль, перець, корицю, гвоздику, видавлений часник та ретельно вимніть фарш рукою.

4

Заповнюйте фаршем замочені кишки. Для цього, ви можете використовувати невеликі лейки.

5

Заповнюйте не надто туго, щоб при смаженні кишки не тріснули та фарш не виліз. Орієнтуйтеся на довжину 20-25 см.

6

Акуратно з’єднуйте кінці купат.

7

Закип’ятіть воду та опустіть їх на 1 хвилину.

8

Потім витягніть з води та дайте охолонути.

9

Зберігайте у холодильнику до 2 тижнів

10

Перед подачею, обсмажте купати з обох сторін на сковорідці з оливковою олією.

11

Намагайтеся подавати їх у гарячому та теплому вигляді. Так вони набагато апетитніші та ароматніші.

Ароматні купати зі свининою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Догори