Як правильно зберігати сир?
Сир – один із найпопулярніших і найсмачніших продуктів у світі. Він має багатий смак і аромат, красиву […]
Сир – один із найпопулярніших і найсмачніших продуктів у світі. Він має багатий смак і аромат, красиву […]
Лісові та вирощені гриби мають багато корисних властивостей і зовсім мало калорій. В 100 грамах білих грибів
Авокадо вкрай корисний для організму людини. Цей плід унікальний тим, що містить мало вуглеводів, але багатий на
На наших кухнях буряк є буденним продуктом. З нього готують салати, додають до гарнірів, використовують, як самостійну
Кислувато-солодкі, злегка терпкі та майже чорні ягоди ожини мають неймовірну цінність. Плоди за користю не поступаються садовій
Без гарних гостро наточених та зручних ножів на кухні не обійтися. Хороші ножі необхідні не тільки для
Чи правильно ви доглядаєте за своїми кухонними ножами Читати далі »
Зрозуміло, за ніч скинути, припустимо, п’ять кілограмів, неможливо. Проте сумнівів щодо того, чи допомагає сон схуднути, бути
Ми пропонуємо вам декілька простих та перевірених рецептів приготування білої глазурі або помадки для оздоблення пасок, а також розмальовування пряників. Для кожного з цих рецептів вам знадобиться цукрова пудра. Ви можете купити готову пудру або приготувати свою, просто змоловши цукор у кавомолці. Отже, рецепти помадок для паски.
Паска на сметані – це неймовірно простий, але дуже ніжний і цікавий рецепт, який заполонив серця справжніх господинь. Пропонуємо вам цей рецепт паски на сметані для найкращого смаку та чудового святкового настрою.
Існує безліч рецептів паски, але шоколадна паска це щось по-особливому смачне і незвичне. Спробуйте й ви здивувати своїх рідних і створити справді святковий настрій. Для цього ми вам пропунуємо цей рецепт шоколадної паски.
Кожна господиня бажає мати на Великдень найкращий кошик. Здавна введена традиція фарбування та розписування яєць на Пасху.
Паска, обрядовий великодній хліб, займає центральне місце серед святкових великодніх страв у багатьох християнських країнах. Форма його
Великдень – головне свято всіх християн. Який Великдень без традиційних пасок? Більшість господинь, особливо в селах, де
Пасхальна випічка повинна бути смачною, ароматною і красивою. Пропонуємо прикрасити ваш великодній стіл оригінальним і смачним рецептом паски “Краффін”, з ніжною здобною м’якушкою і хрусткою скоринкою. Ось рецепт паски “Краффін”.
Здавна паска була головною прикрасою святкового столу. Здобна, пухка і по-особливому смачна в час Великодніх свят. Пропонуємо вам цей рецепт Великодньої паски для найкращого смаку та святкового настрою.
Паска – символ присутності Бога у житті людей, хліб вічного життя. Зазвичай запашну смакоту печуть у Чистий четвер або в суботу напередодні свята. Пропонуємо вам цей шикарний рецепт паски на молоці для найкращого смаку та чудового святкового настрою.