капуста нашаткована

Як швидко нашаткувати капусту?

Сезон шаткування капусти ще не прийшов, проте варто до нього вдало підготуватися. Капуста – це продукт, який є основним компонентом більшості страв. Вдало нарізати овоч не викликає труднощів, проте швидко та легко шинкувати його – ще те мистецтво.

У статті ми підготували декілька простих способів, як можна швидко не тільки нашаткувати капусту, але й встигнути приготувати смачні капустяні страви.

Як швидко нарізати капусту?

Шаткування необхідне для приготування деяких страв. Найчастіше використовують спеціальні кухонні прилади або ж виконують справу самотужки. Відомо, що для приготування закваски або ж тушення, варто нарізати капусту руками.

Проте, зараз більшість поварів використовують засоби для швидкої та простої нарізки. Зазвичай, вони мають вигляд терки для нарізки корейського салату, а саме плоска насадка з однією, двома або ж трьома лезами, які мають вигляд ялини або клина.

Ще один ефективним засобом для шаткування капусти є овочечистка. Вона спроможна не тільки видалити шкірку з коренеплодів, але й нарізати тонкі пластини овочів та фруктів, зокрема капусти.

Розріжте качан навпіл або ще на декілька однакових частин. Овочечистку застосовуйте у будь-якому напрямку, регулюючи у такий спосіб товщину та довжину шматочків.

blank

Страви з капусти

Існують безліч страв, основу яких складає дрібно нарізана капуста. Щоб приготувати простий та водночас смачний і соковитий перекус або ж сніданок, використовуйте капусту, болгарський перець, яйця, борошно, рослинну олію для смаження, спеції та зелену цибулю.

  • Дрібно наріжте капусту, болгарський перець та зелену цибулю.
  • Розбийте 3 яйця, перемішайте та додайте до них нарізані овочі.
  • Посоліть, поперчіть та за бажанням додайте соєвого соусу.
  • Перемішайте та згодом досипте 2 столові ложки борошна.
  • Розігрійте сковорідку та додайте до неї рослинної олії.
  • Рівномірно викладіть капусту з яйцями на сковорідку та посипте зверху кунжутом.
  • Смажте до утворення рум’яної скоринки.

Також, капуста є одним з інгредієнтів більшості овочевих або ж легких салатів. Ви можете приготувати тушену та квашену капусту. Детальніше про спосіб приготування квашеної капусти читайте у цій статті.

А які страви з капусти готуєте ви?

[cooked-recipe-list show=”10″ width=”600px” style=”modern” hide_author=”true”]

Прокрутка до верху