Печиво на сметані нашвидкуруч
Приготуємо м’яке та ніжне печиво на сметані нашвидкуруч – смачне та ароматне, яке вдається навіть недосвідченій господині. Спробуйте цей наш простий та швидкий рецепт.
Приготуємо м’яке та ніжне печиво на сметані нашвидкуруч – смачне та ароматне, яке вдається навіть недосвідченій господині. Спробуйте цей наш простий та швидкий рецепт.
Ароматне пісочне печиво на рослинній олії – дуже розсипчасте та смачне. Це прекрасний десерт з мінімальної кількості інгредієнтів. Собівартість такого смаколика досить ощадна, а на смак пісочне печиво просто чудове!
Морквяний торт – це десерт, який полюбиться всім ласунам. Ця домашня випічка має незвичайний смак. Бісквіт виходить вологим і соковитим, а завдяки крему – ніби тане в роті. Крем для морквяного торта може бути сирним або сметанним.
Лахмаджун – дуже смачна східна страва. Лахмаджун називають арабською, турецькою або вірменською піцою. В основі – дріжджове тісто з м’ясним фаршем з овочами та спеціями. Випікається за 15 хвилин. Спробуйте – дуже смачно!
Пляцок з яблуками – дуже смачна випічка західної України. Ароматний пляцок з яблук – соковитий та м’який, можна готувати цілий рік. Його особливість у тому, що ніжного яблучного крему значно більше, ніж коржа. Спробуйте самі!
До святкового застілля можна спекти смачний солодкий десерт – пиріг з вишнями. Для начинки у пиріг з вишнями використовуємо ягоди свіжі або заморожені.
Хачапурі по-аджарськи – один із найпопулярніших і найвідоміших рецептів. Хачапурі по-аджарськи являє собою відкритий пиріжок у вигляді човника з начинкою, що складається з великої кількості розплавленого сиру та жовтка.
Духмяний пиріг з варенням завжди нагадує дитинство, домашній затишок та спокій. Тісто звичайне, дріжджове. А ось начинка – абрикосове варення, горіхи, родзинки. Замість абрикосового варення можна взяти курагу або приготувати з іншим варенням, теж буде дуже смачно.
Тісто для пиріжків зазвичай роблять на дріжджах. Пропонуємо простий недорогий рецепт тіста на пиріжки на сухих дріжджах. Замішуйте разом з нами та пригощайте пухкими смачними пиріжками з різноманітною начинкою ваших близьких та рідних.
Класичний лимонний курд – це різновид заварного крему на основі лимонів. Яскраво-жовтий смачний лимонний курд можна використовувати для тортів, тістечок, кексів та різних десертів.
Смугастий кекс Зебра на кефірі поєднує в собі насичений кисломолочний і шоколадний смаки, щільну й пористу текстуру, має приємну помірну вологість. Водночас кекс Зебра на кефірі красивий і зовсім недорогий.
Улюблені бельгійські вафлі можуть бути не тільки класичними. Свіжі кабачки можна купити цілий рік. А з початком сезону городніх кабачків приготувати смачні бельгійські вафлі з кабачків – одна насолода!
Торт п’яна вишня має таку назву тому, що до складу начинки входить вишня, вимочена в міцному алкоголі. Це надає десерту оригінального смаку. Попри те, що приготування торта п’яна вишня займає досить багато часу, результат перевершить усі ваші очікування. Варто спробувати!
Приготувати ароматні хрусткі булочки з листкового тіста з курячим фаршем своїми руками – дуже просто. А якщо використовувати готове листкове тісто, то ще й дуже швидко.
З початку повномасштабної війни в Обухівському районі на Київщині запрацювала крафтова пекарня «Витач». Перший хліб засновників бізнесу
Енергетичне печиво для ЗСУ виготовляє крафтова пекарня на Київщині Читати далі »
Меренговий рулет – повітряний і неймовірно смачний десерт. Солодке, хрустке безе з ніжним кремом, ягодами чи фруктами – найулюбленіша солодка страва для пересічної людини чи гурмана.