Ви можете також нарізати фігурним ножем пласти тіста та загорнути сочники у вигляді красивих ромбів або квадратиків.
А якщо не знаєте, як приготувати сочники з м’ясом, спробуйте цей рецепт тіста, але без цукру. Фарш може бути будь-який – з курятини або свинини.
Сочники з домашнім сиром
Сочники з сиром – пиріжки з пісочного тіста з сирною начинкою, м'які та ніжні. Якщо ви вирішили власноруч приготувати цей смачний десерт – скористайтеся простим та швидким рецептом сочників українською.
Друкувати
Pin
Оцінити
Інгредієнти для рецепту
Для тіста:
- 1,5 cups борошна
- 100 g вершкового масла
- 1 яйце
- 0,5 cups цукру
- 4 tbsp сметани
- 0,5 tsp соди
- 0,5 tsp солі
Для начинки:
- 150 g домашнього сиру
- 1 tbsp цукру
- 1 tbsp сметани
- 1 tbsp борошна
- 1 білок яєчний
- 1 жовток (для змащування тіста)
Кроки приготування
- Із зазначених інгредієнтів замішуємо м'яке пластичне тісто для сочників.
- Для приготування начинки сир з’єднаємо з цукром, сметаною, білком і борошном до однорідної маси.
- Тісто розкачуємо в пласт завтовшки 3-7 мм. Круглою гофрованою формою вирізаємо коржі.
- На одну половину коржа викладаємо сирну начинку та закриваємо другою половиною над сирною начинкою.
- Поверхню змащуємо яєчним жовтком і випікаємо сочники у духовці, попередньо розігрітій до 220°С, приблизно 20-25 хвилин.