blank

Сочники з домашнім сиром

Ви можете також нарізати фігурним ножем пласти тіста та загорнути сочники у вигляді красивих ромбів або квадратиків. 

А якщо не знаєте, як приготувати сочники з м’ясом, спробуйте цей рецепт тіста, але без цукру. Фарш може бути будь-який – з курятини або свинини. 

blank

Сочники з домашнім сиром

Сочники з сиром – пиріжки з пісочного тіста з сирною начинкою, м'які та ніжні. Якщо ви вирішили власноруч приготувати цей смачний десерт – скористайтеся простим та швидким рецептом сочників українською.
Дайте першу оцінку
Друкувати Pin Оцінити
Підготовка: 20 хвилин
Приготування: 30 хвилин
Загальний час: 50 хвилин

Інгредієнти для рецепту

Для тіста:

  • 1,5 cups борошна
  • 100 g вершкового масла
  • 1 яйце
  • 0,5 cups цукру
  • 4 tbsp сметани
  • 0,5 tsp соди
  • 0,5 tsp солі

Для начинки:

  • 150 g домашнього сиру
  • 1 tbsp цукру
  • 1 tbsp сметани
  • 1 tbsp борошна
  • 1 білок яєчний
  • 1 жовток (для змащування тіста)

Кроки приготування

  • Із зазначених інгредієнтів замішуємо м'яке пластичне тісто для сочників.
  • Для приготування начинки сир з’єднаємо з цукром, сметаною, білком і борошном до однорідної маси.
  • Тісто розкачуємо в пласт завтовшки 3-7 мм. Круглою гофрованою формою вирізаємо коржі.
  • На одну половину коржа викладаємо сирну начинку та закриваємо другою половиною над сирною начинкою.
  • Поверхню змащуємо яєчним жовтком і випікаємо сочники у духовці, попередньо розігрітій до 220°С, приблизно 20-25 хвилин.
Прокрутка до верху