Французький хліб
Французький хліб, Pain d'Epices, завжди виходить неймовірно ароматним. Пористий, солодкуватий, з легким гречаним запахом, просочений вишуканими запашними прянощами, він залишає довгий і незабутній післясмак. Одним із вирішальних інгредієнтів є натуральний мед.
Друкувати
Pin
Оцінити
Інгредієнти для рецепту
- 250 g меду
- 250 g борошна
- 100 g цукрової пудри
- 1 пакетик розпушувача
- 1 tsp пакетик ванільного цукру
- 1 tsp зеленого анісу
- 1 tsp імбирного порошку
- 1 tsp запашного перцю
- 1 tsp ертого мускатного горіху
- 1 tsp меленої кориці
- 2 qt яйця
- 10 cups молока
Кроки приготування
- Нагріваємо 250 г меду на сковороді або у мікрохвильовій печі.
- Змішуємо борошно з розпушувачем, цукром і спеціями.
- Додаємо теплий мед, розмішуючи дерев'яною ложкою.
- Поступово додаємо 2 яйця, а потім трохи теплого молока, щоб перемішати все разом.
- Розігріваємо духовку до 160°C.
- Виливаємо суміш у добре змащену маслом (використовуйте аркуш паперового рушника) і присипану борошном форму для кексу.
- Поставте у духовку і випікайте від 1 до 1 години 15 хвилин.
- Виймаємо хліб, коли він повністю охолоне. Зачекайте щонайменше 24 години, перш ніж їсти.
- Можна зберігати протягом тижня, загорнувши у фольгу.