Бельгійські вафлі
Рецепт бельгійських вафель, як ми можемо здогадатися по назві, прийшов з Бельгії, а точніше з Брюсселя. Сталося це в середині ХХ століття і відтоді бельгійські вафлі не втрачають своєї популярності. У класичному варіанті бельгійські вафлі подаються зі збитими вершками і трускавками, але такої особливої популярності вони набули також завдяки своїй універсальності – ви зустрінете бельгійські вафлі в меню дорогих ресторанів, на ятках з вуличною їжею, їх можна їсти на сніданок, на десерт, як перекус, давати дітям до школи, супроводжувати основну страву і так далі. Особливість бельгійських вафель в тому, що вони доволі товсті, з легкою повітряною текстурою, хрусткі зверху і ніжні всередині. Готувати їх просто, рецептів безліч і єдине, що вам потрібно – це вафельниця та фантазія. Для того, аби приготувати бельгійські вафлі, достатньо 15-20 хвилин і дуже простий набір інгредієнтів. Ми підготували рецепт бельгійських вафель без молока, з додаванням йогурту та підручних компонентів.