blank

Апельсинове пісочне печиво з корицею

Як бачите, вам буде приємно та зовсім нескладно опанувати цей простий рецепт пісочного печива. Гарного чаювання!

blank

Апельсинове пісочне печиво з корицею

Домашнє пісочне печиво – незмінний фаворит чаювань. Ви можете приготувати печиво пісочне на сметані, хрумке та дуже розсипчасте пісочне печиво на смальці. Популярне класичне пісочне печиво – рецепт на маргарині або вершковому маслі. У тісто для печива можна додати сир або згущене молоко. Нерідко пісочне печиво готують з начинкою: пісочне печиво з варенням, курабье з абрикосовим джемом або пісочне печиво з горіхами. Тим, кого цікавить не просто рецепт смачного пісочного печива, а й оригінального за зовнішнім виглядом, пропонуємо приготувати пісочне печиво через м'ясорубку. Якщо у вас мало досвіду в кондитерському мистецтві, радимо приготувати апельсинове пісочне печиво з корицею.
Дайте першу оцінку
Друкувати Pin Оцінити
Підготовка: 10 хвилин
Приготування: 40 хвилин
Загальний час: 50 хвилин

Інгредієнти для рецепту

  • 250 g вершкового масла (м’якого)
  • 250 g борошна
  • 2 tbsp апельсинової цедри
  • 2 tsp меленої кориці
  • 2 яйця
  • 200 g цукру
  • Ванільний цукор

Кроки приготування

  • Міксером збиваємо вершкове масло з цукром та ванільним цукром до пишного стану.
  • Додаємо апельсинову цедру та яйця, добре збиваємо.
  • Додаємо борошно та корицю, продовжуючи збивати суміш на слабкій швидкості.
  • Тісто розділяємо на 4 частини, кожну скатаємо в рулет завдовжки 5 см. Загорнемо ці ковбаски в харчову плівку та покладемо в морозилку на 30 хвилин.
  • Включаємо духовку для попереднього розігріву до 190°С. Застеляємо пергаментом деко.
  • Дістанемо тісто з холодильника та поріжемо кожен рулет на 12 тонких кружечків. Викладаємо ці кружечки на підготовлені листи на відстані 2,5 см один від одного. «Навіть просте пісочне печиво можна зробити оригінальним, вирізавши з тіста якісь фігурки та прикрасивши мармеладом, цукровою пудрою або кокосовою стружкою»
  • Ставимо печиво у розігріту духовку, випікаємо апельсинове печиво з корицею протягом 10 хвилин до золотистого кольору.
  • Готове печиво дістаємо з духовки, даємо охолонути на деку при кімнатній температурі протягом декількох хвилин.
Прокрутка до верху