Якщо маєте гарний підвал, огірки можна закривати одразу під пластикову кришку. У такому випадку, щоб квашені огірки краще зберігалися, і не утворювалася пліснява, варто додавати суху гірчицю або порізати корінь хрону з розрахунку 1 ч. л. на літрову банку. Крім того, квашені огірки не люблять йодовану сіль і тепло при зберіганні – одразу стають м’якими, адже за цих умов продовжується вже не потрібний процес бродіння.
Коли взимку, а може й раніше, відкриєте квашені огірки, не виливайте розсіл. Відваріть капусту і залийте розсолом, як трішки охолоне, й додайте зернят гірчиці – за добу отримаєте незрівнянну капусту-пелюстку. Ну а самі квашені огірки, звичайно, є чудовим компонентом для приготування олів’є, вінегрету, розсольнику, або просто до картоплі. А яка ж м’ясна солянка по-домашньому може бути без квашених огірків!
Паска на сметані - це неймовірно простий, але дуже ніжний і цікавий рецепт, який заполонив…
Паска на згущеному молоці - смачна і незвична. Вона нікого не залишить байдужим. Рецепт паски…
Дуже вдалий рецепт паски з заварним тістом. Переваги заварювання тіста для паски киплячим молоком в…
Паска, обрядовий великодній хліб, займає центральне місце серед святкових великодніх страв у багатьох християнських країнах.…
Існує безліч рецептів паски, але шоколадна паска це щось по-особливому смачне і незвичне. Спробуйте й…
Сирна запіканка з манкою, без борошна, приготована за цим рецептом, буде ідеальною, якщо не полінуватися…