Сирники в тарілці

Сирники з манкою в духовці

Манка додає сирникам особливої пишності та об’єму, не роблячи їх забитими та важкими, як у випадку з надлишком борошна. Важливо також добре відтиснути сир, якщо він надто мокрий, інакше зайва рідина витече в процесі приготування і сирники видуть тонкими.

Сирники в тарілці

Сирники з манкою в духовці

Сирники - один з найулюбленіших сніданків з дитинства. Існує безліч рецептів, приготувати їх зовсім не складно, проте запорукою успіху сирників завжди є якість інгредієнтів, які ви використовуєте. Вибирайте сир середньої жирності, не надто мокрий і не надто пісний, а борошно ми радимо замінити на манку.
Дайте першу оцінку
Друкувати Pin Оцінити
Кухня: Українська
Підготовка: 20 хвилин
Приготування: 55 хвилин
Загальний час: 1 година 15 хвилин

Інгредієнти для рецепту

  • 400 g домашнього сиру
  • 2 яйця
  • 3 tbsp борошна
  • 4 tbsp манки
  • 2-3 tbsp цукру
  • 50 g родзинок, цукатів
  • 0,5 tsp соди
  • 10 g ванільного цукру

Кроки приготування

  • Змішуємо сир, манку, яйця, цукор, залишаємо для набухання.
  • Додаємотполовину борошна, гашену соду.
  • Замішуємо тісто, формуємо сирники з манкою та смажимо.
Прокрутка до верху