Манка додає сирникам особливої пишності та об’єму, не роблячи їх забитими та важкими, як у випадку з надлишком борошна. Важливо також добре відтиснути сир, якщо він надто мокрий, інакше зайва рідина витече в процесі приготування і сирники видуть тонкими.
Сирники з манкою в духовці
Сирники - один з найулюбленіших сніданків з дитинства. Існує безліч рецептів, приготувати їх зовсім не складно, проте запорукою успіху сирників завжди є якість інгредієнтів, які ви використовуєте. Вибирайте сир середньої жирності, не надто мокрий і не надто пісний, а борошно ми радимо замінити на манку.
Друкувати
Pin
Оцінити
Інгредієнти для рецепту
- 400 g домашнього сиру
- 2 яйця
- 3 tbsp борошна
- 4 tbsp манки
- 2-3 tbsp цукру
- 50 g родзинок, цукатів
- 0,5 tsp соди
- 10 g ванільного цукру
Кроки приготування
- Змішуємо сир, манку, яйця, цукор, залишаємо для набухання.
- Додаємотполовину борошна, гашену соду.
- Замішуємо тісто, формуємо сирники з манкою та смажимо.