Биточки зі шпротами

Картопляні битки з начинкою з шпротів

Биточки зі шпротами

Картопляні битки з начинкою з шпротів

Биточки - це універсальна страва. Її можна робити з будь-якими начинками, які загортають в кульки з картопляного пюре. Биточки можуть служити як гарніром, так і основною стравою.
5 з 1 оцінки
Друкувати Pin Оцінити
Кухня: Європейська
Ключове слово: битки, картопляні битки, шпроти
Підготовка: 25 хвилин
Приготування: 10 хвилин
Загальний час: 35 хвилин
Порції: 3 особи

Інгредієнти для рецепту

  • 200 g шпротів
  • 10 картоплин
  • 1 морквина
  • 1 яйце
  • 1,5 tbsp борошно
  • цибуля ріпчаста
  • зелена цибуля, кріп
  • олія
  • сіль, перець за смаком

Кроки приготування

  • Картоплю і моркву очистити, порізати і зварити до готовності. Злити воду і приготувати пюре, додати вершкове масло і 1 яйце.
  • Ріпчасту цибулю очистити і подрібнити. Зелену цибулю вимити, обсушити і дрібно нарізати. Шпроти без масла викласти в миску, розім'яти виделкою. Додати ріпчасту і зелену цибулю, кріп, петрушку і перемішати.
  • З картопляного пюре скачати невеличкі кульки діаметром 4,5 см. Зробити в центрі кожного заглиблення, покласти по 1 ч. л. начинки, зімкнути краї.
  • Обваляти кожну кульку в борошні (в борошно можна додати спеції для картоплі)
  • Обсмажити биточки в розігрітій олії до рум'яної скоринки.
Прокрутка до верху