Салат з ананасом

Екзотичний салат з ананасами

Салати з ананасами: вибираємо найкращий смачний рецепт на піст

Варто перерахувати хоча б найбільш розповсюджені рецепти салатів з ананасами, щоб вибрати, що приготувати під час посту:

  • Салат з ананасами і шампіньйонами – делікатна й ніжна страва.Печериці можна використовувати підсмажені,  відварені або навіть і сирі.
  • Салат з ананасом і сиром – часто до такого класичного рецепта додають смажену або варену курку, пекінську капусту, варені яйця. Для рецептів пісних страв курку можна просто замінити маринованою цибулькою, яблукмо або вареною морквою.
  • Салат з ананасом і крабовими паличками – відомий салат, до якого господині додають ті компоненти, що найбільш смакують родині.
  • Салати з ананасами і крабовими паличками можна оформити шарами, додати свіжі або солоні огірки.
  • Салат з кукурудзи і ананасів – до такого рецепту варто додати свіже яблуко, трішки вареного рису.
  • Салат з ананасом і горіхами – волоські горіхи взагалі будь-якій страві надають вишуканого смаку. А у поєднані з ананасами – це страва справжніх гурманів.
    Як бачимо, гарна господиня – з нічого або майже з нічого, завжди може приготувати гарненький салатик.
Салат з ананасом

Екзотичний салат з ананасами

Зазвичай інгредієнти в салати з ананасами подрібнюються й перемішуються із додаванням майонезу – нічого складного. Якщо бажаєте приготувати салат з ананасами шарами, всі інгредієнти натираємо на тертці.
Дайте першу оцінку
Друкувати Pin Оцінити
Кухня: Французька
Підготовка: 15 хвилин
Приготування: 5 хвилин
Загальний час: 20 хвилин

Інгредієнти для рецепту

  • 1 свіжий ананас
  • 2 зелене яблуко
  • 4 шматки шинки
  • 150 g твердого сиру
  • 250 g помідорів Черрі
  • 1 пучок салату
  • гірчиця, яблучний оцет, оливкова олія
  • сіль, перець

Кроки приготування

  • Нарізаємо шматочки шинки на квадрати і твердий сир кубиками.
  • Нарізаємо ананас на невеликі шматочки, яблуко на невеликі смужки, не знімаючи шкірки, а помідори черрі навпіл.
  • Змішуємо всі ці інгредієнти і викладаємо в миску на листя салату.
  • Заправляємо попередньо приготованим соусом з оливкової олії, яблучного оцту, гірчиці, солі і перцю.
Прокрутка до верху