
Грибний жульєн, як справжню вишукану страву, готують порціонно у горщиках на одну персону, й так само подають, адже має зберегтися цілісність страви. У приготуванні важливо, аби злегка обсмажені на олії курка, гриби й цибуля заповнювали не більше 2/3 об’єму горщика. Тертий сир плавиться й перетворюється в ароматну хрустку скоринку у вигляді повітряної шапки.
Жульєн у горщиках з їстівного тіста називається тарталетка або буше. Серед рецептів в домашніх умовах на першому місці жульєн у булочці та у картоплі. Крім того, жульєн з грибами без курки – чудова вегетаріанська або пісна страва.
Паска на сметані - це неймовірно простий, але дуже ніжний і цікавий рецепт, який заполонив…
Паска на згущеному молоці - смачна і незвична. Вона нікого не залишить байдужим. Рецепт паски…
Дуже вдалий рецепт паски з заварним тістом. Переваги заварювання тіста для паски киплячим молоком в…
Паска, обрядовий великодній хліб, займає центральне місце серед святкових великодніх страв у багатьох християнських країнах.…
Існує безліч рецептів паски, але шоколадна паска це щось по-особливому смачне і незвичне. Спробуйте й…
Сирна запіканка з манкою, без борошна, приготована за цим рецептом, буде ідеальною, якщо не полінуватися…